mamerei مدیر استارتر عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 286 عنوان هاری از طریق بزاق 169 بازدید | 12 پست سلام داخل سبد گوشت گزاشته بودم گربه اومد برداشت حالا همون سبد اوردم داخل بعد بشورمش حواصمنبود چای قند خوردم همون لحظهمیترسم دستم که به سبد زدم بزاق گربه خورده باشه و بزنم به قند خورده باشمالان خیلی حالم بده چکارکنم 1403/10/28 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
limonad عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 2858 گربه هاری نداشته احتمالا. حیونایی که هاری دارن اصصصلا عادی نیستن دهنشون کف سفید داره و مثل حالت تشتج هستن. معمولا گربه های شهری هاری ندارن. نترس
mamerei مدیر استارتر عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 286 گربه هاری نداشته احتمالا. حیونایی که هاری دارن اصصصلا عادی نیستن دهنشون کف سفید داره و مثل حالت تشتج ... من اصلا ندیدمش فرار کرد
limonad عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 2858 من اصلا ندیدمش فرار کرد حیوونهای شهری خیلی خیلی به ندرت پیش میاد هاری داشته باشن و اگه ببینن فوری شهرداری و بهداشت کل حیوونهای اون منطقه رو معدوم میکنه. چیزی نیست نگران نباش
mamerei مدیر استارتر عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 286 حیوونهای شهری خیلی خیلی به ندرت پیش میاد هاری داشته باشن و اگه ببینن فوری شهرداری و بهداشت کل حیوونه ... باشه عزیزم ممنون بنظرتونکلا چنین احتمالی هست؟
limonad عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 2858 باشه عزیزم ممنون بنظرتونکلا چنین احتمالی هست؟ نه اصلا. خیالت راحت✌️
parisa_1380 عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 12718 گربه هاری نداشته احتمالا. حیونایی که هاری دارن اصصصلا عادی نیستن دهنشون کف سفید داره و مثل حالت تشتج ... اصلا حرفت درست نیس من یه نفر میشناسم سگش هاری داشت خودش که مبتلا شد فهمیدن از سگش بوده هیییچ علائمی نداشت
نازنینجانم عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3237 هاری از طریق گاز و زخم حیوان سرایت میکنهخدای نکرده اگر هم پیش آمد، زخم رو نباید ببندید، میکروب بی هوازی داره هاری، اگه بسته بشه، رشد میکنه. زخم رو با پارچه پاک کنید و برید درمانگاه. دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 9857 اون اگه هاری داشت بزور خودشو نگه میداشت اینکه فرار کرده یعنی نداشته چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
mamerei مدیر استارتر عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 286 هاری از طریق گاز و زخم حیوان سرایت میکنهخدای نکرده اگر هم پیش آمد، زخم رو نباید ببندید، میکروب بی هو ... نه چنگ نزد میگم نکنه اب دهانش به سبد خورده منم دستم زدم به سبد بلافاصله چای خوردم
نازنینجانم عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3237 نه چنگ نزد میگم نکنه اب دهانش به سبد خورده منم دستم زدم به سبد بلافاصله چای خوردم نه فداتون شم، هاری از زخم وارد میشه.البته بزاق - حیوان/ انسان- در هر صورت آلوده هست، همین که دستتون رو خوب بشورین کافیه!امیدوارم همیشه سلامت باشین. دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.