2777
2789
عنوان

هاری از طریق بزاق

169 بازدید | 12 پست

سلام داخل سبد گوشت گزاشته بودم‌ گربه اومد برداشت 

حالا همون سبد اوردم داخل بعد بشورمش حواصم‌نبود چای قند خوردم همون لحظه

میترسم دستم که به سبد زدم بزاق گربه خورده باشه و بزنم به قند خورده باشم

الان خیلی حالم بده چکارکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا ندیدمش فرار کرد

حیوونهای شهری خیلی خیلی به ندرت پیش میاد هاری داشته باشن و اگه ببینن فوری شهرداری و بهداشت کل حیوونهای اون منطقه رو معدوم میکنه. 

چیزی نیست نگران نباش

حیوونهای شهری خیلی خیلی به ندرت پیش میاد هاری داشته باشن و اگه ببینن فوری شهرداری و بهداشت کل حیوونه ...

باشه عزیزم ممنون 

بنظرتون‌کلا چنین احتمالی هست؟

گربه هاری نداشته احتمالا. حیونایی که هاری دارن اصصصلا عادی نیستن دهنشون کف سفید داره و مثل حالت تشتج ...

اصلا حرفت درست نیس من یه نفر میشناسم سگش هاری داشت خودش که مبتلا شد فهمیدن از سگش بوده هیییچ علائمی نداشت

هاری از طریق گاز و زخم حیوان سرایت میکنه

خدای نکرده اگر هم پیش آمد، زخم رو نباید ببندید، میکروب بی هوازی داره هاری، اگه بسته بشه، رشد میکنه. زخم رو با پارچه پاک کنید و برید درمانگاه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اون اگه هاری داشت بزور خودشو نگه میداشت اینکه فرار کرده یعنی نداشته 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

هاری از طریق گاز و زخم حیوان سرایت میکنهخدای نکرده اگر هم پیش آمد، زخم رو نباید ببندید، میکروب بی هو ...

نه چنگ نزد میگم نکنه اب دهانش به سبد خورده منم دستم زدم به سبد بلافاصله چای خوردم

نه چنگ نزد میگم نکنه اب دهانش به سبد خورده منم دستم زدم به سبد بلافاصله چای خوردم

نه فداتون شم، هاری از زخم وارد میشه.

البته بزاق - حیوان/ انسان- در هر صورت آلوده هست، همین که دستتون رو خوب بشورین کافیه!

امیدوارم همیشه سلامت باشین.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.