2821
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 41 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم میخوام شکر گذاری رو شروع کنم میگن خیلی انرژی مثبت میاره

شرو کن عزیزم خوبه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

هرچی واست خیره پیش بیاد

مرسی گلم دعا کن خیر و صلاحم در رسیدن ب کسی باشه ک سالهاست میخامش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خدایا شکرت ک غذای دلخاهمو خوردم

خدایا شکرت ک کمکم کردی لباسای دلخواهمو خریدم 

خدایا شکرت ک قلبم ارومه

خدایا شکرت واسه مهمونی امشب

خدایا شکرت واسه اسایش

خدایاشکرت واسه همه چی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
خدایا شکرت دوتا گل پسر بهم دادی شکرت شکرت شکرت برا همسرم دعا میکنید میخواد امشب مسافرببره یه شهر دور ...

چشم عزیزم براش ایت الکرسی بخون و حمد نذر ام البنین کن

خداجونم شکرتتت شکرت شکرت همه چی خوب پیش رفت شکرت مانع ها رو برداشتی و منو عشقمو قسمت هم کردی 

خدایا شکرت ک بهم ایمان دادی   ‌. خداجونم شکرت که به من و خانوادم سلامتی دادی‌.     شکرت خداجونم که بهم دوتا فرشته سالم دادی‌ بهم نیرویی بده ک بتونم به بهترین شکل بزرگشون کنم.      خداجونم شکرت هرچی ک به صلاح من و خانوادم هست سر راهم قرار میدی.     بابت همه نعمتهایی ک دادی و ما قدر نمیدونیم شکرت.الحمدلله🤍

سلام خدای زیبا و دوست داشتنی من 

خدای عزیزم ازت متشکرم که منو به سمت هدفم داری راهنمایی میکنی❤️

خدای زیبای من ازت ممنونم زیبایی هارو وارد زندگیم میکنی🤍

خدای مهربونم بابت مهربونی بی انتها و بینهاییتت که نسبت به من داری ازت ممنونم💖

خدایی که وکیل زندگی من هستی و کل مخلوقات  ازت ممنونم که منو وکیل بنده های خودت که به کمکم نیاز دارن کردی ازت ممنونم که وکیلم دورت بگردم ❤️

خدای آرامش ازت ممنونم که ارامشو وارد زندگیم میکنی 🤍

خدای قوی و قدرتمند ازت بابت اینکه انقدر قوی و سرسخت به سمت هدفم حرکت میکنم شکرت💖

خدای دانا ازت بابت دانایی که به من عطا کردی متشکرم💓

خدای بینهایت ازت بابت بینهایت نعمتی که به من عطا کردی متشکرم 🤍

خدای شادی ازت بابت شادی هایی که وارد زندگیم میکنی ممنونم❤️

خدای موفقيت و خدای موفق من ازت بابت موفقيت در کنکور و دانشگاه مورد علاقم متشکرم💖

خدایا شکرت که کنارمی

خدایا شکرت که ترکم نمیکنی 

خدایاشکرت که عاشقمی 

خدایا شکرت که عشقمی 

خدایا شکرت که دوست دارم 

خدایا شکرت بابت امروز که انقدر زیبا برام رقم خورد 

خدایا شکرت این تاپیکو دیدم 

خدایا شکرت کنارم هستی و به حرفام و نوشته هام نگاه میکنی

خدایا شکرت منو آفریدی 

خدایا شکرت منو قدرتمند کردی 

خدایا شکرت عاشقتم زندگیم مرسی که انسان افریدی دورت بگردم 

خدای دریا ازت متشکرم ‌ه دنیارو افریدی تا من در کنارش به آرامش برسم