2777
2789
عنوان

خانوما بیاین دلداریم بدید

67 بازدید | 9 پست

لباسشویی مارک دوو خریدم ولی پشیمونم مارک پاکشوما به ویژگی های همین مدلی که من خریدم چند میلیون ارزونتره، اعصابم بهم ریخته، کلا همیشه اینجوریم هرچیزی که میخرم بعدا پشیمون میشم و خیلی غصه پول میخورم، چیکار کنم اعصابم آروم بشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا حرص دنیا رو میخوری حرص روحت رو بخور که از خدا دوره

ولش کن جونت سلامت،شکر که داری و خرج میکنی

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

خب اصلا راضی نیستم ازش لباسارو خوب نمیشوره خوب خشک نمی‌کنه راضی شدی🤣

عزیزم ان شاالله که واست خوب کار کنه، من از جنس و همه چی ماشینی که خریدم راضیم فقط ناراحت ۶،۷ میلیونی هستم که بیشتر خرج شده

چیکبار کردی؟؟؟

ببین مثلا میخوام ادکلن بخرم 

میام یک کلینیک هپی و مید نایت رز انتخاب می‌کنم مثلا بعد میگم خب من بوی پرتقال و بیشتر دوست دارم یا رز 

بعد از 5 دقیقه فکر کردن بویی که برام لذت بخش تره رو انتخاب می‌کنم ادکلن برمیدارم و به اونی که نخریدم دیگه فکر نمی‌کنم