2777
2789
عنوان

دوستان قیمت خامه قنادی بن سا ؟؟

5889 بازدید | 17 پست

سلام م میدونید قیمتش چنده ؟

خدای مهربون همیشه مامان وبابای خوبم رو سالم وشاد نگه دار و هیچ وقت محتاج هیشکی نشن .الاهی آمین .خدا جونم مرسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیمتشو نمیدونم ولی خععععلی خوشمزس

مرسی خانمی جواب دادی ...از خامه های که از قنادی خریده میشه بهتره ؟

خدای مهربون همیشه مامان وبابای خوبم رو سالم وشاد نگه دار و هیچ وقت محتاج هیشکی نشن .الاهی آمین .خدا جونم مرسی 
از فروشگاه تهیه میشه یا قنادی؟

اسمشو شنیدم ..تا حالا نخریدم میخام از سوپر مارکت بخرم 

مرسی خانمی جواب دادی ...از خامه های که از قنادی خریده میشه بهتره ؟

درست کردنش راحت تره ولی خب یه کم شل در اومد برایه من

حالت مایع داشت وقتی نون خامه ای درست کردم

قیمتشم تو گوگل سرچ کنی میاد

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
به گمونم ۱۰تومن باشه البته فریزه خودت باید فرم بدی من خریدم چنذ وقت پیش ولی دقیق یادم نیست فک کنم هم ...

راضی بودید شما ؟

بار اول میخام روی کیک خامه بزنم واس همون دنبال ی خامه خوب بودم 

راضی بودید شما ؟

آره خیلی خوب بود بسته اش مث جای پنیر پگاه بود ولی خوب خیلی باید هم بزنیش تا فرم بگیره،بازم میگم دقیق یادم نیست بن سا بود یانه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊
آره خیلی خوب بود بسته اش مث جای پنیر پگاه بود ولی خوب خیلی باید هم بزنیش تا فرم بگیره،بازم میگم دقیق ...

تشکر ازشما