2777
2789
عنوان

چرا نی نی مون اینجوریه

136 بازدید | 16 پست

سلام دوستان نی نی یک ماهه مون 

نفخ داره ، و شکمش ورم کرده 

و خیلی ناقراره همش گریه میکنه

چیکارش کنیم ؟؟؟؟

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

کلیپش هست سرچ کن باید پاهاشو بلند کنی و حرکت بدی ک نفخش بره 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناقرار×بی قرار👍ببرش دکتر اذیته

دکتر بردیم هر چی دارو میدیم دو روزه بازم حالش بده 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

ببرید متخصص کودکان داروی مناسب میدن نی نی تون کولیک داره احتمالا

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

کلیپش هست سرچ کن باید پاهاشو بلند کنی و حرکت بدی ک نفخش بره

ممنونم

دکتر بردیم هر چی دارو میدیم دو روزه بازم حالش بده

خودت چیزای نفخ دار میخوری

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

ببرید متخصص کودکان داروی مناسب میدن نی نی تون کولیک داره احتمالا

آره کولیک داره ، تا حالا چند تا دکتر عوض کرده خواهرم بازم 

همونجوره

آره کولیک داره ، تا حالا چند تا دکتر عوض کرده خواهرم بازم همونجوره

معمولا تا پایان سه ماهگی خوب میشن 

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

خودت چیزای نفخ دار میخوری

بچه من نیست 

بچه خواهرم هست ، میگه نه 

شیر خشک میخوره

عزیزم دخترای من کولیکی بودن هیچی تاثیر خاصی نداره. فقط با گذر زمان بهتر نیشن. دخترای من بعد 4 ماهگی ...

مرسی عزیزم 

🥺🥺 متخصص کودکان ببر داروهاشو بموقع بده پیگیر باش خوب میشه

خواهرم خیلی مراقبش هست خدایی