2777
2789
عنوان

سحرخیز نبودن و نداشتن انگیزه

91 بازدید | 13 پست

من اصلا انگیزه ندارم و نمیتونم از خواب بیدار بشم همین که نمیتونم بیدار شم بدتر حالمو بد کرده

من اصلا این مدلی نبودم که بیخیال باشم ولی دست و دلم نسبت به درس نمیره، انگار دلمو سیاه کردن نسبت به درس

خانواده عموام اینا هام خیلی با من رقابت دارن دخترشون پشت کنکور یه سال مونده ولی من سال اولمه میخوام کنکور بدم 

بعد حس میکنم عروسمون یه کاری کرده چون اونا اهل دعا و اینا هستن یه بار من داشتم درس میخوندم از بس سروصدا میکردن من بهش گفتم آروم حرف بزن بعد اونم به مامانم گفت حالا میبینمش کلا خیلی با من رقابت میکنه با اینکه 8.9سال از من بزرگتره، تو اتاقم سرک میکشه، هرکاری من کنم به خانواده عموم اینا گزارش میده برم باشگاه فوری میگه البته تابستون میرفتم 

من باید سال اول قبول شم حتی از اینکه قبول نشم خدایی نکرده میترسم عذاب وجدان دارم از اینکه بابام اینقدر هزینه کرده هر سازی من میزنم میرقصن هر دقیقه بهونه یه چیزی رو گرفتم برام خریدن که من درس بخونم 

من آدم خرافاتی نیستم ولی دعا و اینا واقعا وجود داره، دلسرد شدم کلا 🤦🏻‍♀️

نمیدونم چیکار کنم 

#این نیز بگذرد  

من خودمم اعتقاد چندانی دارم ولی خوب توی ذهنمم کامل رد نکردم

نمیدونم واقعا

ولی این کارشون عجیبه

من بودم مشکوک میشدم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییی اعصابم خورده

حق داری

منم بودم میترسیدم

به خانوادت گفتی؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

آره گفتم حتی زن داییمم میگفت شاید برات دعا خریده باشن والا از عروس مون هیچی بعید نیس مامانم هم همینو ...

پس چک کن خودتو تا خیالت راحت بشه

همه جای اتاق و خونه رو بگردین.

ما یبار توی حیاطمون یکی پیدا کردیم

ببین این تایم اکثر بچه ها کم میارن و جا میزنن تو کاری به کسی نداشته باش از این فرصت استفاده کن ک از بقیه جلو بیفتی 

میدونم سخته ولی شده با چنگ و دندون ساعت مطالعه اتو حفظ کن و ادامه بده باور کن همه ی سختیا ۵ماهه بعدش تموم میشه و راحت میشی 

ولی اگه این سختی رو به جون نخری مجبوری واسه کل عمرت حسرت بخوری انتخاب خودت کدومه ؟

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

پس چک کن خودتو تا خیالت راحت بشههمه جای اتاق و خونه رو بگردین.ما یبار توی حیاطمون یکی پیدا کردیم

تو اتاقم که چیزی نیس 

تو حیاط هم قبلا یه سری نگاه کردم برا اینکه برا داداشم نخریده باشه ولی حتی یکی از اقواممون هم اینا رو دیده بود برا اینکه دختراش ازدواج کنن اومده بود براشون دعا بخره و اینو به مامانم گفته بود 

#این نیز بگذرد  
تو اتاقم که چیزی نیس تو حیاط هم قبلا یه سری نگاه کردم برا اینکه برا داداشم نخریده باشه ولی حتی یکی ا ...

من خودم زیاد راجب این چیزا نمیدونم

ولی توی سایت تایپک بزن چله برای رفع طلسم

دیدم توی سایت انجام میدن 

اینطوری ذهنم آروم میشه

ببین این تایم اکثر بچه ها کم میارن و جا میزنن تو کاری به کسی نداشته باش از این فرصت استفاده کن ک از ...

من نمیدونم چرا این شکلی هستم اصلا تو فضای رقابتی نیستم اصلا دلم نمیاد و نمیخوام رقابتی باشم

ولی رقابت واقعا تو فضای کنکور خیلی خوبه 

#این نیز بگذرد  
من نمیدونم چرا این شکلی هستم اصلا تو فضای رقابتی نیستم اصلا دلم نمیاد و نمیخوام رقابتی باشمولی رقابت ...

فقط با خودت رقابت کن همین سعی کن هر روز یه کوچولو از دیروزت بهتر باشی .تا میتونی از حاشیه و این چیزا دوری کن 

بخون سال اول قبول بشی پشت کنکور بودم آدمو نابود میکنه روح و روانتو از بین میبره

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

باش عزیزم ممنون ❤️

به امید خدا هرچی بلا هسن رفع بشه🩷