2777
2789

پنج سالشه 

نمیتونم یک روز ازش دور شم خیلی دلتنگ میشم

شبا که میخوابه دلم برای سختیایی که کشیده میسوزه گریه میکنم بغلش میکنم

شبا مدام بغض دارم

ازداتفاقات اینده ترس دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه دوفرزند دارم روی دخترم اینطوریم، اگه دختره ناز داره، ولی اگه پسره نه چون استقلال و آینده اش رو خراب میکنی 

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

نمیدونم چیکار کنم مستقل نمیشه

حتما برو پیش مشاور ، سعی کن هم خودت هم بچت رو تغییر بدی وگرنه خیلی آسیب میبینید هر دو تاتون . پسر من همکلاسی داره ، از اول سال مامانش نشسته توی حیاط ، این بچه هنوز سر کلاس گریه میکنه و مامانش رو میخواد . تازه یه سال هم دیرتر فرستادنش مدرسه ولی الان هم هنوز نمی تونه کنار بیاد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم