2777
2789

دلم میخواد تو یه شبی که ماه کامله و آسمان پر از ستاره هاست و یه نسیم ملایمی هم میزنه این جهان رو ترک کنم... من این دنیا رو دوست ندارم... به خدا میگم این عمر منو بگیر بده به یکی که منتظر شفای بچشه یا بده به کسی که از زندگیش داره لذت میبره... بده به هرکس که این دنیا رو دوست داره... تو زندگیم هیچ چیز اونجوری که من میخواستم نشد فقط حسرت حسرت حسرت... دیگران رو میبنم که خیلی راحت چیزهایی که دوست دارن بهش میرسن خدارو شکر حداقل اونا شاد باشن چون عمیقا دلم نمیخواد کسی مثل من غمگین و تنها باشه... هر چقدر با خودم فکر میکنم من اونقدرهاهم بد نبودم من که همیشه حواسم به حق الناس هست حواسم هست که دل کسی رو نشکنم پس چرا اینجوری شد؟ چرا اینقدر تنهام چرا اینقدر بی کسم... هر کی منو میبینه میگه تو این دوره زمونه دختری مثل تو خیلی کم پیدا میشه پس چرا ااااا من اینقدر تنهام... چرا این مشکلات و تنهایی و غم مثل یه سایه همش باهامه چرا.... 😔😔😔😔😔چرا خدا و اهل بیت صدامو نمیشنون چرا حتی به خوابم نمیان 😔😔😔من شکایت خدارو پیش کی ببرم 😔😔😔😔خیلی ناامیدم.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.