2777
2789

میخام محصولات مراقبتی بهداشتی اورجینال بیارم ولی کمترین سود رو داشته باشم یعنی کمترین قیمت بازارش رو بفروشم 

چقد زمان میبره تا فروش داشته باشم؟

حداقل یک سال چون چیزی نیست که ملت با چشم ببینن و بخرن باید اعتبارسازی کنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در صورتی که میلیون ها تومان خرج تبلیغات کنی بدی بلاگرا تبلیغ کنن وگرنه فروش نداره من لباس داشتم نگرفت دیگه شما که محصولات بهداشتی هست سخت تر اعتماد میکنن

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

در صورتی که میلیون ها تومان خرج تبلیغات کنی بدی بلاگرا تبلیغ کنن وگرنه فروش نداره من لباس داشتم نگرف ...

جنس خوب میوردین عزیزم؟ فعالیتت خوب بود تو پیجت واسه پست و استوری گذاشتن؟ یکسال از شروعش میگذره؟

در صورتی که میلیون ها تومان خرج تبلیغات کنی بدی بلاگرا تبلیغ کنن وگرنه فروش نداره من لباس داشتم نگرف ...

دادن تبلیغ به بلاگرا هنوزم ارزش داره؟ به نظرم مردم دیگه خیلی بهشون اعتماد نمیکنن و الانم الگوریتم اینستا طوریه که همه رو میبره اکسپلور. شایدم چون من بلاگری رو دنبال نمیکنم نمیدونم چقدر تاثیرگذارن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
جنس خوب میوردین عزیزم؟ فعالیتت خوب بود تو پیجت واسه پست و استوری گذاشتن؟ یکسال از شروعش میگذره؟

اره والا همه جنسام سوپر پنبه از بهترین تولیدی های تهران انقد تنوع میدادم هم جنس قیمت مناسب داشتم هم لاکچری و مثلا گرون تر  چقدر فعالیت کردم هزینه هم کردم برا تبلیغات اما خب نه با این بلاگر های میلیونی 

اره دو سال شده البته من به تازگی مغازه زدم دیگه پیج رو فقط برا دیدن نمونه کار ها و اجناس میدم به مشتری هام

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

دادن تبلیغ به بلاگرا هنوزم ارزش داره؟ به نظرم مردم دیگه خیلی بهشون اعتماد نمیکنن و الانم الگوریتم ای ...

من تا حالا ندادم اما می‌دونم بدون تبلیغات بلاگرا نمیگیره

شایدم به قول شما هزینه تبلیغات هم بدی و بازم کارت نگیره