2777
2789
عنوان

هزینه عمل لیفت صورت و افتادگی پلک

887 بازدید | 22 پست

اطلاع دارید چنده؟

۳۵ سالمه افتادگی پلک دارم و اینکه دقت که میکنم انگار ماهیچه های صورتم البته کمی نسبت به قبل حالت افتاده شده.

خانم های ۳۵ ساله شما صورت و پوستتون در چه حاله؟تغییر کردید؟

نسبت به سنم کمتر بهم میاد اما جدیدا خیلی حساس شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط شمارودارم ومن سنم سی ساله وپوستم افتاده س ولی شنیدم شدیدا عمل سختیه ویکی دوسال اول صورت خی ...

تو اینستا که قبل و بعد میذارن خیلی خوب میشن،

اطلاع دارید چقدر ماندگاری داره؟

عمل لیفت صورت خیلی هزینه‌ش زیاده دکتر خوب من ۴۰۰ ۵۰۰ شنیدم

ولی‌ پلک پایینه قیمتش

بیشترین درد رو تو همه عمل های زیبایی لیفت صورت داره

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
به نظرم خیلی خوبه اعتماد به نفس هم بالا میبره؟من بعداز زایمانم خیلی تغییر کردم

من انجام ندادم سنم کمه هنوز ولی خب جراحی دیگه ای داشتم چکاپ که میرفتم میدیم خیلی قیافه شون باز می‌شد از چین و چروک و شلوغی جوون میشدن یه حالت اگه چین و چروک زیاد نداری لیفت شقیقه با بلفاروپلاستی پلک بالا انجام بده هم راحت تره هم قیمتش کمتره

خیلی دوست دارم انجام بدم،دردش با مسکن قابل تحمل تر نمیشه؟

البته اینو بگما ادم به ادم فرق داره درد

ممکنه شما انجام بدی خیلی درد نداشته باشی

من خواهرم و خواهرشوهرم یه مرکز رفتن واسه کاشت ابرو اوپراتورشونم یکی بود

خواهرشوهرم مرد و زنده شده خواهرم انگار نه انگار

اگه قطعی تصمیم داری بگرد دکتر حرفه ای پیدا کن هرچقدرم پولش شد جور کن ولی پیش دکتر خوب برو چون این عمل ها رو فقط یکبار میتونی انجام بدی 

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خیلی دوست دارم انجام بدم،دردش با مسکن قابل تحمل تر نمیشه؟

من با کسایی که حرف میزدم دردش اونجوری نیست اونا میگفتن بخیه های لای مو که جذب میشد انگار داره مورچه وسط موهامون راه میره یجوری می‌شدیم دردش جسمی نبود براشون بیشتر حالت مور مور شدن و کلافگی داشت براشون