2777
2789
عنوان

کیک تولدی که گرفتم خراب بود🎂🎈😥بیاین کمککک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 39 پست

بنظر من دوستتون ناراحتیش بیخوده

اصلا دیروز گرفته باشین

خراب شدنش مگه دست شما بوده؟

از نظر من لازم نیست اثبات کنید

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چتارو بفرست ولی ببین واقعا دوستت اگه عاقل باشه و قدر دوستیتونو بدونهباید بهت بگه مهم اینه به فکرم بو ...

اره اتفاقا فقط پرسید از کجا گرفتم و کی گرفتم،دیگه هیچی نگفت ولی خودم حس بدی دارم

اره اتفاقا فقط پرسید از کجا گرفتم و کی گرفتم،دیگه هیچی نگفت ولی خودم حس بدی دارم

اره میفهمم حستو

ولی دوستیه واقعی اونیه که همدیگرو درک کرد و ارزش کارارو دونست

من رفیق چندین سالم بخاطره اینکه تولدشو تبریک نگفتم باهام کات کرد. انگار دنبال بهونه بود. من شرایطشو نداشتم زنگ بزنم بهش

بنظر من دوستتون ناراحتیش بیخودهاصلا دیروز گرفته باشینخراب شدنش مگه دست شما بوده؟از نظر من لازم نیست ...

بهم نگفت که ناراحته، ولی راجب اون روز که گفتم خوشحال شدم اومدی و فلان… فقط گفت بابت همه چی ممنون،جبران میکنم

بهم نگفت که ناراحته، ولی راجب اون روز که گفتم خوشحال شدم اومدی و فلان… فقط گفت بابت همه چی ممنون،جبر ...

خب پس چی باید میگفت دخترخوب؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹