2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه تا دارم تفاوت سنی دوسال بینشون.البته آخری خدا خواسته بود..بزرگه ۹سالشه ماشاالله از آب و گل در اومدن.اولش خیلی اذیت شدم حالم خیلی بد بود.اما خدارو شکر الان خیلی راضی ام.

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
من با خواهر و برادرم اختلاف سنی م خیلی کمه و ناراحتم از این بابت خیلی ضربه خوردم حداقل بزار ۱۰ سالش ...

میشه بپرسم از چه نظر ضربه خوردین

من ۲۵ سالمه 

میترسم بعدا دیگه حوصله بچه اوردن نداشته باشم

دوتا۷ساله و ۵ماههبچه ها با هم فرق دارن ولی من با شناختی که از بچه خودم دارم اگه بخوام بچه دار شم یا ...

چون بچم ۷سال تک بود بااینکه خیلی باهاش بازی می‌کردم ولی الان که برادر داره حتی بااینکه همبازیشم نیست خیلی همدیگه را دوست دارن و با هم خوش میگذرونن

چرا ناراحتی منم باهات هم نظرم ولی دلیل قانع کننده ندارم

من کلاس اول بودم دوقلو ها دنیا اومدن مامانم کلا مجبور بود برسه به اونا کلاس اول که نیاز داره یکی بالا سرش باشه من تنها بود مامانم شاغل هم بود منو یجورایی گذاشت کنار طفلی وقت نداشت نکه نخواد خودم مستقل بودم همه چیم با خودم بود درس خوندن و مدرسه رفتن و کلا همه چی الانه ک الانه حسرت تو دلم موند که هر ماه جلسه میزاشتن تو مدرسه و مامان همه بچه ها میومدن مامان منم فقط یکبار میتونست بیاد کلا خودم تجربه خوبی ندارم طرفدار سفت و سخت تک فرزندی م

من برخلاف همه که میگن یه جوری بچه بیارید که اختلاف سنیشون کم باشه خودم اصلا خوشم نمیاد یه خواهر یا برادر داشته باشم که سنش نزدیک به خودم باشه 

بین این افراد همیشه یه حسادت و رقابتی وجود داره و همیشه هم بین اطرافیان مقایسه میشن 

اینو توی دوستام خیلی دیدم که همیشه یه دشمنی با خواهر و برادرشون دارن 

من اختلاف سنیم با خواهرم ۷ سال هست و راضی هستم دوتامون دیگه بزرگ شدیم و حرف همدیگه رو میفهمیم و خواهرم هوامو خیلی داره چون ازم بزرگتره

عحب!