2777
2789

همسرسابقم چند ماهه که پشیمان هست

ولی خیلی اذیتم کرد و بهش اعتماد ندارم

به خاطر همین جدا شدم

خودم از شرایطی که دارم خسته شدم

پسرم خیلی عقده ای شده و دلتنگ پدرش هست و دوست داره باهم زندگی کنیم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکلاتو تا حدی حل کنه 

چرا که نه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بله برمیگردم چون ممکنه درآینده بچم آسیب جدی ببینه

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

اره حتما برگدین 

دیگه ی خونه باشین نه مثل قبل ک جدا زندگی میکردین

خودت صدت رو برای زندگیت نزاشتی بنظرم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اکه وضع مالیش خوبه وخرجتونو میده اهل خیانت واعتیاد نیست برگرد

خیانت کرده بود

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
بله برمیگردم چون ممکنه درآینده بچم آسیب جدی ببینه

چه آسیبی؟

فقط من و شما و اینایی که شرایط طلاق ندارن میدونن چقدر سخته،،،، 

واقعا سخته بچه بدون پدر بزرگ کردن 

واقعا سخته از نظر شرایط مالی 

واقعا سخته بلاتکلیفی ((اینکه تا اخر عمر مجرد باشی یا اینکه بچه رو ببری زیر دست ناپدری) 

اگه میدونی بهتر شده و ترسیده برگرد