بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو راهیم به دنیا بیاد، پسرم یک سال و 5 ماهه میشه
همین ترس رو دارم خدااااایاااا😓😓😓😞
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!
نمیدونم چرا ولی پسرخاله منم از وقتی فهمیده مامانش بارداره بد خلق شده
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بنظرت تو رابطه زناشویی تاثیر نداره دلم نمیخواد از همسرم دور بشم الان سه تامون خیلی رفیق و خوشحالیم
من دوتا دارم رابطه زناشویی اصلا بنظرم بچه تاثیری توش نداره فقد درک دوطرف رو میطلبه ما گاهی شده دوساعت بو بچها کلنجار رفتیم تا ده دقیقه خلوت کنیم ویواش یواش روشای سرگرم کردن بچهارو پیدا کردبم و الان بچه دومم ۶ سالشه و براحتی میتونیم تا دوساعت هم اون دوتا رو مشغول نگا داریم بدونه اینکه مزاحممون بشن
عادی همه بچهها اینطورند چه دایی من وقتی مامانش خواهرشو به دنیا آورد تا یه هفته به من میگفت مامان چون از مامانش دور بود پیش من بود اون مدت دیگه عادت کرده بود بدنم تازه تا یه مدت خیلی بدخلقی و حسادت میکرد
خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
واقعاََ شوکه شدم وقتی متوجه شدم، ولی آدم سقط کردن نبودم و فکرم نکردم
فقط خدا کمکم کنه
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!
مراقبش باش من دختر کوچیکم که دنیا اومد بزرگی شوک بهش وارد شد
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ