2777
2789

دقیقا

اه تو تی وی شهر فرش بیلیبوردای شهر شهرفرش

اینجام شهر فرش

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااه تو تی وی شهر فرش بیلیبوردای شهر شهرفرشاینجام شهر فرش

⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟

سلام

این مرورگرها رو تا این جا معرفی کردن:

1️⃣ مرورگر Brave مناسب برای همه ی گوشی ها حتی آیفون 😍

2️⃣ Yandex Browser

3️⃣ مرورگر خود سامسونگ ⬅️ بزنین روی ۳ تا خط پایین مرورگر ⬅️ مسدودکنندگان تبلیغ ⬅️ و نصب AdGuard Content Blocker از داخل خود مرورگر

4️⃣ مرورگر اپرا

5️⃣ AdBlock browser 

6️⃣ مرورگر خود هوآوی

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

مرورگر  Yandex Browser

✅️ مسدودکننده AdGuard Content Blocker در ۲ تا مرورگر سامسونگ و Yandex کار می کنه.

1️⃣ بزنین روی سه تا خط پایین صفحه

2️⃣ بزنین روی Settings

3️⃣ قسمت CONTENT BLOCKING

بزنین روی ⬇️

Content blocking extensions (beta version)

AdGuard Content Blocker

4️⃣ انتخاب AdGuard Content Blocker

( از قبل  AdGuard Content Blocker رو نصب کنین)

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

اگر گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی مرورگر ⬅️ بزنین روی سه تا خط پایین صفحه ⬅️ بعد قسمت مسدودکننده تبلیغ چند تا مسدودکننده تبلیغ پیشنهاد داده یکی رو دانلود کنین مثلا

AdGuard Content Blocker خوبه.

✅️ مسدودکننده AdGuard Content Blocker در ۲ تا مرورگر سامسونگ و Yandex کار می کنه. 

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

این تاپیک در مورد کسانی که از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده می کنن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11748147

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

این تاپیک در مورد مرورگر اپرا گفتن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11756703

مرورگر اپرا رو نصب کنین بعد برید توی تنظیمات و مسدودکننده تبلیغ رو روشن کنین.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

این تاپیک هم در مورد مرورگر خود گوشی سامسونگ و ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11766542

⚪️⚪️⚪️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام

این مرورگرها رو تا این جا معرفی کردن:

1️⃣ مرورگر Brave مناسب برای همه ی گوشی ها حتی آیفون 😍

2️⃣ Yandex Browser

3️⃣ مرورگر خود سامسونگ ⬅️ بزنین روی ۳ تا خط پایین مرورگر ⬅️ مسدودکنندگان تبلیغ ⬅️ و نصب AdGuard Content Blocker از داخل خود مرورگر

4️⃣ مرورگر اپرا

5️⃣ AdBlock browser 

6️⃣ مرورگر خود هوآوی

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

مرورگر  Yandex Browser

✅️ مسدودکننده AdGuard Content Blocker در ۲ تا مرورگر سامسونگ و Yandex کار می کنه.

1️⃣ بزنین روی سه تا خط پایین صفحه

2️⃣ بزنین روی Settings

3️⃣ قسمت CONTENT BLOCKING

بزنین روی ⬇️

Content blocking extensions (beta version)

AdGuard Content Blocker

4️⃣ انتخاب AdGuard Content Blocker

( از قبل  AdGuard Content Blocker رو نصب کنین)

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

اگر گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی مرورگر ⬅️ بزنین روی سه تا خط پایین صفحه ⬅️ بعد قسمت مسدودکننده تبلیغ چند تا مسدودکننده تبلیغ پیشنهاد داده یکی رو دانلود کنین مثلا

AdGuard Content Blocker خوبه.

✅️ مسدودکننده AdGuard Content Blocker در ۲ تا مرورگر سامسونگ و Yandex کار می کنه. 

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

این تاپیک در مورد کسانی که از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده می کنن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11748147

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

این تاپیک در مورد مرورگر اپرا گفتن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11756703

مرورگر اپرا رو نصب کنین بعد برید توی تنظیمات و مسدودکننده تبلیغ رو روشن کنین.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

این تاپیک هم در مورد مرورگر خود گوشی سامسونگ و ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11766542

⚪️⚪️⚪️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟سلام این مرورگرها رو ...

عزیزم 

مرسی مهربون لطف کردی 😘🌹💗

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

عزیزم مرسی مهربون لطف کردی 😘🌹💗

خواهش می کنم.

💖💖💖

⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟⚪️⚪️⚪️⚪️🌟سلام این مرورگرها رو ...

متشکرم

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

متشکرم

خواهش می کنم.

💙💙💙

خواهش می کنم.💙💙💙

عزیزم یسوال داشتم

اینکه من قبلا یه کاربری داشتم که بی دلیل تعلیقم کردن و چند تا تاپیک خصوصی راجع به زندگیم داخلش هست که نمیخوام شناسایی بشم و الان به کاربریم دسترسی دارم ولی نمیتونم به کسی پیام بدم یا بزارم تاپیکامو حذف کنن

۱ _چطور میتونم ازشون بخوام که کاربریم و برگردونن چون بی دلیل تعلیق شدم 

۲_چطور میتونم تاپیک هارو بدم پاک کنن وقتی به کاربریم دسترسی ندارم

ممنون میشم پاسخ بدین ❤️

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

عزیزم یسوال داشتماینکه من قبلا یه کاربری داشتم که بی دلیل تعلیقم کردن و چند تا تاپیک خصوصی راجع به ز ...

سلام

اول درخواست برگشت کاربری رو بدین وقتی کاربری تون برگشت آن موقع درخواست حدف تاپیک بدین.

عزیزم یسوال داشتماینکه من قبلا یه کاربری داشتم که بی دلیل تعلیقم کردن و چند تا تاپیک خصوصی راجع به ز ...

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️

برای حذف تاپیک :

روزهای: شبنه / دوشنبه / چهارشنبه

ساعت: 10:30 تا 15 در بخش گفتگو با niniyar لینک و دلیل حذف تاپیک رو ارسال کنین

✅️ بالای صفحه کنار اعلان ها، بزنین روی علامتی شبیه ذره بین 🔍 و کلمه ی niniyar رو جست و جو کنین.

لینکتون رو برای ایشون بفرستین.

عکس پروفایلشون فعلا یک کبوتره.

https://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

🟢🟢🟢

ممنون لطف کردین❤️🥰

خواهش می کنم.

🤍🤍🤍