2777
2789
عنوان

اونا ک بلدن بیان

37 بازدید | 7 پست

ی فیلم مثل ملی و راه نرفته معرفی کنید...توهین نکنید..بزا سرگرمی میخام..کلا مرد شکاک باشه و دست بزن..ترجیحا ایرانی ..دارم با روان شناس کار میکنم لازم  دارم ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو زن این فیلم هم برای خانم میلانی هست

این فیلم ساخته خانم تهمینه میلانی محصول سال 1377 هستش اگر اشتباه نکنم به بازی بازیگرانی چون خود تهمینه میلانی و نیکی کریمی و آقای فروتن و...

درسته؟!

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

زیر سقف دودی ساخته پوران درخشنده محصول سال 1395

رگ خواب ساخته حمید نعمت الله اینم محصول سال 1395

سینمایی من همسرش هستم ساخته مصطفی شایسته محصول سال 1390

کارگر ساده نیازمندیم به کارگردانی منوچهر هادی محصول سال 1394

حوض نقاشی که من خودم دید.م و عالیه به کارگردانی مازیار میری محصول سال 1391 با بازی آقای شهاب حسینی

زندگی با چشمان بسته ساخته رسول صدرعاملی محصول سال 1386

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

این فیلم ساخته خانم تهمینه میلانی محصول سال 1377 هستش اگر اشتباه نکنم به بازی بازیگرانی چون خود تهمی ...

بله

فقط اینکه خود خانم میلانی بازی نکردن

نیکی کریمی، مریلا زارعی، آتیلا پسیانی، محمدرضا فروتن و حسن جوهرچی بازیگران مطرح فیلم بودند

کدوم خشم تر

اینارو بعضی از دوستان اینجا حضوری کنارم بودن پیشنهاد دادن.

من بین اینها فقط زیر سقف دودی و حوض نقاشی رو دیدم.

ولی به نظرم حوض نقاشی هم درام تره هم خشن تر.

با تشکر.