اول ایشالا همه صاحبخونه بشن
بچه ها من ۲ سال مستأجر بودم و چیزایی که به نظر خودم مهمه رو می گم بقیه هم اگه چیزی به نظرشون مهمه بگن
هر دو خونه نوساز صفر یعنی اولین ساکن این خونه ها بودم
هم خوبی داره هم بدی که البته قطعا خوبیاش بیشتره
بدیش اینه که خونه های نو همه چیزشون همینجوری نصب شده رفته مخصوصا اگه کار بسازبنداز(بساز بفروش) باشه
مثلا لوله های زیر سینک هر دو خونه نیاز به تعويض داشت با این که نو بود ؛توالت فرنگی درست نصب نشده بود ؛هود فقط نصب بود سیم کشیش درست نبود
همه ی اینا رو همسرم خودش چون فنی هست درست کرد
مسأله ی بسیاااار مهم آدمای ساختمون هستن به نظرم باید یه آمار کوچیک از ساختمون بغلی ها و اهالی کوچه گرفت ؛همسایه های یکی از خونه هامون مواد فروش بودن و تمام کوچه عاصی بودن توی کوچه دعوا می کردن با این که منطقه بسیار امن و آروم و حتی گرونی بود اینا کلا نظم کوچه رو مختل کرده بودن و مدام استرس ایجاد می شد
درمورد قوانین ساختمانی که قراره توش ساکن بشید از مدیر ساختمان بپرسید اگه مدیر نداره یا قوانین درستی نداره اصلا اونجا ساکن نشید
یکی از ساختمون هایی که داخلش بودیم بسیااااااار منظم و همه چی رو حساب کتاب هیچوقت چیزی بیشتر از چند ساعت مشکل نداشت سریعا پیگیری میشد ار طرف مدیر با وجود شلوغ بودن که نزدیک به ۳۰ واحد بودیم اما یکی از ساختمون ها که فقط ۵ واحد بود بی نهایت بی نظم ،هر هفته آسانسور خراب ،آیفون اون قسمت دربازکنش خراب
مدیر ساختمون نداشت و شارژ پرداخت نمی کردن و هر روز مکافات و مصیبت با این که جز ما همه صاحبخونه بودن ولی اصلا براشون مهم نبود
دقت کنید ساختمون حتما دوربین داشته باشه
خیلی مهمه
تمام ماشین ها رو تو حیاط خط انداخته بودن و احتمالا کار بچه های کوچیک بود ولی ثابت کردنش غیرممکن
حتما توی قرارداد خونه جریمه ی درست حسابی برای دیرکرد در نظر بگیرید
برای بلند شدن از خونه ی اول از ۲ ماه قبل به صاحبخونه اطلاع دادیم ولی در کمال ناباوری وقتی موعد پایان اجاره رسید پولمونو نمی داد می گفت ندارم و مجبور شدیم ازش شکایت کنیم تا بعد از ۲ ماه از گذشت موعد به سختی پول رو ازش بگیریم
روز موعد اتمام اجاره اگه صاحبخونه مقاومت کرد برای پس دادن پول همون روز به دفتر قضایی مراجعه کنید و فرم پر کنید که من به صاحبخونه اطلاع دادم که دارم بلندمیشم که اگه پولتونو دیر داد بتونید ازش جریمه بگیرید چون اگه دیر برید به ازای هر روزی که دیر شکایت کنید ازش نمی تونید جریمه بگیرید
وکیل می گفت خیلی از صاحبخونه ها پول مستأجر رو نمیدن چون می دونن طرف فقط همین پول رو داره و باید با همون بره خونه اجاره کنه ؛پیش خودشون میگن خب من پولو نمیدم اونم مجبوره تو خونه ی خودم بشینه منم اجاره رو می برم بالا و بازم مجبوره پرداخت کنه!!!!!!!
حواستون باشه خلاصه