2777
2789

عکس نمیشد بزاری

‌این زن یکی از تاثیرگذارترین زنان ایران است. فروغ

السلطنه آذرخشی در سال ۱۲۹۶ نخستین مدرسه دخترانه شهر مشهد را در خانه‌اش به راه انداخت. در آن زمان متعصبین مذهبی درس خواندن دختران را حرام می‌دانستند و می‌خواستند مدرسه را آتش بزنند. مبارزه او با مخالفان تحصیل بانوان ۵ سال طول کشید. او و چند زن همراهش مسلحانه شب و روز از آن مدرسه پاسداری کردند و نگذاشتند کسی مدرسه را نابود یا تعطیل  

دختر مازندرانم

در کشور ژاپن یک مراسم سنتی بودایی برای سوگواری جنین‌های سقط شده و بچه‌هایی که مرده بدنیا می‌آیند، وجود دارد. این آیین "میزوکو کویو" نامیده می‌شود و در معابد سراسر ژاپن و هم چنین در خانه افراد برگزار می‌شود. به عقیده ی بودایی ‌ها، نوزادی که قبل از تولد می‌میرد به بهشت نمی‌روند چون هرگز فرصتی برای خوبی کردن نداشته است، بنابراین به مکانی در ساحل رودخانه افسانه‌ای سانزو فرستاده می‌شود تا دردی که به والدینشان تحمیل کرده را جبران 

دختر مازندرانم

تردمیل یك وسیله تنبیه بسیار سختگرینانه بود ڪه انسانها را مجبور میڪردند با راه رفتن رویش غلات را آسیاب ڪنند ، این وسیله از همین رو Tread = راه رفتن و Mill = آسیاب ڪردن نام گرفت

دختر مازندرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یك مرد بنگلادش مبتلا به اپیدرمودیسپلیژا وروسِفورمیس میباشد و در حال تبدیل شدن به درخت میباشد ، ابول باجندر 28 ساله با موتور کار کرده و امرار معاش میکند و از سال 2016 درگیر اپیدرمودیسپلیژا وروسِفورمیس شده و تا الان 25 عمل انجام داده اما کار ساز نبوده و بعد از قطع کردن دستانش دوباره دست ها و اندامش در حال تبدیل شدن به درخت میباشد

دختر مازندرانم