2777
2789

بچه ها خیلی دلم گرفته

۲۷ سالمه

خیلی دلم میخواد یه ازدواج خوب کنم

ولی خانوادم بصورت زیرپوستی مخالفن

هرچی هم باهاشون حرف میزنم میگن تا خواهرت مجرده ما راضی نیستیم

حالا اگه عجله!!! داری میتونی بری

دلمو میشکونن

حالا زیرپوستی مخالفن یعنی اینکه هروقت بخوام لباس خوب بخرم و برم تو یه جمعی ک دیده بشم باهام مخالفت میکنن.میزنن تو ذوقم.دلمو میشکونن.خب منم دلم میخواد خانوادم راضی باشن

ضمنا خواهرم اصلا تو قید ازدواج نیست.منتظره یکی برسه و ببردش.ما هم کسیو نداریم معرفی کنیم.خودشم جایی نمیره و کسی نمیبیندش.خاستگار از فامیل هم داشته ک نخواست و جواب منفی داد.

تقصیره من چیه این وسط اخهههه😭

الان هر چی باهاشون حرف میزنم و دلیل میارم میگن حق با توآ ولی راضی نیستیم.

بچه ها خیلی دلم گرفته

واسم دعا کنید خواهرم یه ازدواج خوب کنه

ضمنا دلم نمیاد به خواهرم فشار بیارم ک یوقتی بخاطر من به کسی جواب مثبت بده و خدای نکرده خوشبخت نشه.انوقت من همیشه عذاب وجدان میگیرم

دعا کنید برامون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول خودت این حرفای زیرپوستی رو ول کنید ,اگه موقعیت خوبی پیش اومد ازدواج کن ,شاید اینجوری خواهرتم یه تکونی به خودش بده

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
۲۷ سال سن کمی نیست.خواستگار خوب داشتی راضیشون کن و پاسوز اون خواهرت نشو هر کی یه قسمتی داره خب

والله یه بار راضیشون کردم خاستگاره اومد خونمون

بعدش ک رفت دل منو خون کردن انقدر نیش و کنایه زدن ک عجله داری و ما دلمون راضی نیست ک از غصه حرفاشون زار زار گریه کردم

توبه کردم خاستگار راه بدم 

به قول خودت این حرفای زیرپوستی رو ول کنید ,اگه موقعیت خوبی پیش اومد ازدواج کن ,شاید اینجوری خواهرتم ...

اخه کدوم دختری دلش میاد ازدواج کنه در حالیکه مامان و باباش راضی نیستن؟

دلم میشکنه

عزيزم به خواهرت فشار نيار ولی به نارضايتی و تو ذوق زدنای خانوادتم توجه نکن. تعارف رو بذار کنار وصريح بگو آره عجله دارم، سنم کم نيست و تا قيامتم فرصت ازدواج خوب ندارم. 

اونا از سر محبت به خواهرت ناخودآگاه اين برخورد رو ميکنن و احساساتشون به منطقشون غلبه داره. نميتونن ببينن اينجوری جفتتون سنتون بالا ميره، ولیشما عاقل باش و به اونا نگاه نکن. کار خودت رو بکن. شايد ازدواج شما زمينه خوشبختی خواهرتم شد