2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم الانم تو بارداری داغون داغونم همه استخونام صدا میده و درد دارم

ارتروز کمر و زانو؟؟ عمل کردید؟

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                
ارتروز کمر و زانو؟؟ عمل کردید؟

ن پوکی استخون دارم ممکنه ارتروز هم داشته باشم چون علائمشو دارم بعد زایمان باید پیگیری کنم چون وضع استخونام خیلی خرابه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
عزیزم ناراحت شدی ؟دوست من پوکی شدید داره یه سری مکمل مصرف میکنه منم باید برم ازمایش بدم بچه کوچیک د ...

نگران نباش نداری

ن پوکی استخون دارم ممکنه ارتروز هم داشته باشم چون علائمشو دارم بعد زایمان باید پیگیری کنم چون وضع اس ...

حتما پیگیر باش 

شیرمصرف می کنی؟

حتما پیگیر باش شیرمصرف می کنی؟

بله قرص مصرف میکردم بخاطر وزن زیادی دکترم قط کرد ولی هر روز شیر پنیر و ماست مصرف میکنم اما تاثیر خاصی نداره بنظرم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
عزیزم ناراحت شدی ؟دوست من پوکی شدید داره یه سری مکمل مصرف میکنه منم باید برم ازمایش بدم بچه کوچیک د ...

برو آزمایش بده نگران چیزیم نباش انجیر بادوم شیر پودر سنجدمصرف کن

بله قرص مصرف میکردم بخاطر وزن زیادی دکترم قط کرد ولی هر روز شیر پنیر و ماست مصرف میکنم اما تاثیر خاص ...

عزیزم اضافه وزن داری؟در کنار اینا بادوم پوست کنده حتما هرروز بخور هم کلسیم داره هم چربی سوزه.پودر سنجد با شیر ترکیب کن بخور