2777
2789
عنوان

پدر شوهرم زنگ زده به بابام که دخترت نباید کار بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6506 بازدید | 150 پست
منم نتونستم و رفتم سرکارم و یه شر بزرگ به پا کردن

بالاخره خسته میشن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیبیدمن دندونپزشکماین همه سال زحمت نکشیدم که یکی از راه برسه برام تعیین تکلیف کنهبا احترام همچ ...

منم دقیقا همین کارو کردم . نمیدونم پدرشوهرم چطور به خودش اجازه دخالت میده تا این حد . خستم کردن دیگه واقعا نمیکشم و به شدت به جدایی فکر میکنم 

منم دقیقا همین کارو کردم . نمیدونم پدرشوهرم چطور به خودش اجازه دخالت میده تا این حد . خستم کردن دیگه ...

چرا جدا بشی

دنبال یک راه چاره باش تا بچه هات یک کم بزرگتر بشن کارت راحتتر میشه بچه ی کوچکت سه چهارساله بشه دیگه نگهداریش راحته 

از مامانت بخواه اون هفت روز بچه هاتونگه داره یااگرخواهری کسی راداری 

اینقدر راحت از کارت دست نکش 

بگو برای اینده ی همون بچه هاست که میخوام کارمونگه دارم فردابخوان ازدواج کنند مادر دکتر کجا و خانه دارکجا

بتونی شیفت هاتو یکجور برداری ساعتهای اداری سرکارباشی که بذاریشون مهد مشکلت حل میشه 

برادرمن خانمش پرستاره چون کسی نبود بچه شونگه داره شب کاری برداشته هرسه شب یا دوشب یک شب سرکاره برادرم بچه سونو نگه میداره 

صبح خانمش میاد بچه راتحویل میگیره وبرادرم میره سرکارش

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

گلم شیفت من ۲۴ ساعته هست پرستار قبول نمیکنه فول تایم در اختیار باشه . من ۷ تا شیفت میدم ۸۰ تومن دار ...

شرمنده عزیزم 

میپرسم بابت هفت تا شیفت به شما ۸۰ میلیون حقوق میدن؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چرا جدا بشیدنبال یک راه چاره باش تا بچه هات یک کم بزرگتر بشن کارت راحتتر میشه بچه ی کوچکت سه چهارسال ...

خب ببین فقط همون یه جمله رو توجه کن گفتی برادرت کمک حاله عزیزم مادر منم خسته میشه پس شوهرم چه کاره هستن ؟ باید کمک بکنه وافعا . من در ماه ۷ روزم گیره  واقعا انصاف نیست 

خب ببین فقط همون یه جمله رو توجه کن گفتی برادرت کمک حاله عزیزم مادر منم خسته میشه پس شوهرم چه کاره ه ...

دراصل همسرت باید مگه داره اماوقتی انجام نمیده مادرت مجبوره بیادکمکت تا کارتو ازدست ندهی

بله ۷ تا شیفت ۲۴ ساعته اورژانس البته ها .

چقدر خوب تلویزیون همش از درآمد کم دکترای عمومی میگه 

من بودم کل ۳۰‌روزو میرفتم 😁

تهران هستین نیرونمبخواد بیمارستانتون؟

حیف از هوش ووقتی ک خدا بمن داد ولی استفاده نکردم 

طفلی مامانم همه دلخوشیش من بودم قشنگ گند زدم 

خدا علی رو لعنت کنه مثل شیطون بهترین وقت زندگیم اومد گندزد رفت

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

باید اصولی درست بشه عزیزم قرار نیست همسرم و خانوادش هر چی میگن همون باشه

بله 

نه به قیمت پاشیدن زندگی یا ازدست دادن زندگی مشترک 

دراصل باید شیفتهاتونو باهمسرتون هماهنگ کنید یکی تون به نوبت پیش بچه ها باشه 

منم سالها مامانم بچه هامو نگه داشت اما مواقعی همسرم چون ساعت کارش چرخشی بود خونه بود مامانم راحت بود دیگه! 

خداخواسته باردارشدم مامانم فوت کرده مهدهم نمیخوام بذارم دیگه اگر کسی نباشه بچه مونگه داره احتمالا مرخصی بدون حقوق بگیرم وخودم بعدمرخصی زایمان بیمه مورد کنم 

اگر اداره قبول نکنه به مرخصی بدون حقوق استعفا میدم خودم بیمه مو حداقل تا بیست سال بشه جمع بیمه هام رد می کنم 

البته خواهرم گفته اگر انشاءالله خونه شونو بیارن شهرمون بچه مونگه میداره یکروزهایی هم همسرم خونه باشه پیش خودش میذارم 

تا بیست سال سابقه دوسال موخورده ای دارم که نه ماهش مرخصی زایمانه 

چهارماه هم مرخصی ذخیره دارم می مونه یکسال ونیم دیگه 

چقدر خوب تلویزیون همش از درآمد کم دکترای عمومی میگه من بودم کل ۳۰‌روزو میرفتم 😁تهران هستین نیرونمبخ ...

عزیزم من منظورم اورژانس هستا که مثلا ۲۵۰ تا مریض داره حداقل در کنارش مریض های بدحالم میان  استرس مسئولیت کاری بالا آدمو داغون میکنه اما بازم عاشق کارمم