2777
2789
عنوان

پسرم یه بیماری داره

668 بازدید | 17 پست

پسرم یه بیماری داره

همون اول ک خودمون فهمیدیم ب معنای واقعی کلمه، مردیم و زنده شدیم

پسرم خودش هم چون بچه بود(۷ساله) وقتی عکس العمل پزشک رو دید و نگرانی ما رو، خدا میدونه چی ب سرش اومد

بسیار تلخ گذشت.....

ما به روی خودمون نمیآورویم اما قطعا شواهد نشون میداد ک نگرانیم و غصه میخوریم من خیلی وقتا میدیدم سر سفره غذا، همسرم آروم اشکهای خودشو از زیر عینک پاک میکنه یا ب بهانه آب آوردن از سر سفره بلند میشد.....

وقتی نگا کنی به بچه طفل معصومت که بیماره و چطوره، جگرت میسوزه..میسووووووووووزه

تا اینکه به خودمون اومدیم و دیدیم واقعا زندگی اینجور نمیگذره

با پسرم حرف زدم و گفتم چیز خاصی نیست

نظر دکتر اشتباه بوده و دیدی فلان دکتر هم گفت ک اون دکتر اشتباه گفته

داروهایی ک باید بخوری هم در حد تقویتی هستن اما فقط نوعشون فرق داره

پسرم سبک شد

آروم شد

بهش گفتم این مشکلات و سختیا، قسمتی از زندگی هستن.... یه مرحله ای از زندگی اینجوره

الان با اینکه همچنان پسرم بیماری رو داره

اما خداروشکر کاملا آرومه و راحته و مدرسه میره و میاد مطالعه آزاد داره بیرون میره و بازی میکنه

الان تولد۹ سالگیش هست

دکترا گفتن ان‌شاءالله تا ۱۲  ۱۳ سالگی بیماریش رو ب بهبود میره و بدنش مقاوم میشه

اما ممکنه بعضیا خوب نشن و براشون بمونه

لطفا نپرسین بیماریش چیه و اگه کسی هم متوجه شد، لطفا اینجا نگه ک چیع

از همه عزیزان التماسدعا دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات دعاکردم میش توهم برای من دعا کنی عزیزمن مریضم حالم خوب نیست 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

حالا پس ما چی که آرزوهامون همش به باد رفت و مجبور شدیم با کلی سختی با مشکل پسرم کنار بیاییم یا کلی شوق و ذوق بچه بدنیا بیار اما بعد رویاهات آرزوهات به فنا بره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

حالا پس ما چی که آرزوهامون همش به باد رفت و مجبور شدیم با کلی سختی با مشکل پسرم کنار بیاییم یا کلی ش ...

دقیقا من دخترمو میبرم کاردرمانی 

یه زوج خیلی جوون که ۳۰ سالم ندارن بسیار افسرده یه دوقلو سه ساله دارن که  خیلی زود به دنیا اومدن بچه ها با اینکه سه سال دارن ولی مثل یه بچه ۶ ماهه میمونن 

سه ساله زندگی ندارن این پدرو مادر 

هزینه های سنگین و .......

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔

انشاالله سلامی کاملشو بدست بیاره چند تا بچه داریندختر منم همچنین من دیگه واقعا کم اوردم

رفتم تاپیکتونو نگاه کردم

الان گل دخترتون چطوره؟

الان بنظدم باید ۶ ساله باشن

وضعیتشون چطوره عزیزن؟

دقیقا من دخترمو میبرم کاردرمانی یه زوج خیلی جوون که ۳۰ سالم ندارن بسیار افسرده یه دوقلو سه ساله دارن ...

دقیقا و وای از وقتی که بچه مشکل ذهنی داشته باشه الهی خدا برا هیشکی نخاد

دقیقا من دخترمو میبرم کاردرمانی یه زوج خیلی جوون که ۳۰ سالم ندارن بسیار افسرده یه دوقلو سه ساله دارن ...

عزیزم

خدا براتون حفظشون کنه

خدای بالا سرمون، همه چیزو میبینه

مدیریت میکنه

نگران نباش

خداوند کلی خوبی تو اون دنیا برات گذاشته

ینفر باز ک بچه‌ش مشکل داشت گفت یه مدت بی قرار بودم و ناراحت ک چرا سونوشت من اینجور شد

بعد گفت همون شب خواب یکی از اقوام ک فوت شده رو دیدم

گفت بهم گفته : فلانی چرا حرص میخوری؟ تو نمی دونی خدا تو اون دنیا چی برات آماده کرده

گفت بیدار شدم و اینقده نارلحت شدم ک ناشکری کردم

عزیزمخدا براتون حفظشون کنهخدای بالا سرمون، همه چیزو میبینهمدیریت میکنهنگران نباشخداوند کلی خوبی تو ا ...

آره اولش تا بپذیره سردرگمی داغونی بعد باهاش کنار میای اما گله از سرنوشته وگرنه آدم جونش به بچش وصله

آره اولش تا بپذیره سردرگمی داغونی بعد باهاش کنار میای اما گله از سرنوشته وگرنه آدم جونش به بچش وصله

امیدمون ب خداست

این دنیا کوتاهه و برا کسی نمیمونه

چ کسی ک شاده چه کسی ک غصه داره

همه و همه رفتنی هستن

اونچه برا آدم میمونه، آرامشیه که باید برا خودش حفظش کنه

و این آرامش واقعی ، فقط و فقط با شکرگزاری حاصل میشه

عزیزمخدا براتون حفظشون کنهخدای بالا سرمون، همه چیزو میبینهمدیریت میکنهنگران نباشخداوند کلی خوبی تو ا ...

اخه من ناشکر نیستم راضیم به راضی خدا 

ولی چرا یکی باید پشت هم بچه های سالم بیاره و کلی پز بچه هاشو بده این نمونه ها رو تو فامیل داریم پشت همم میارن  اونوقت ما همین یکی اینجور بشه 

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔