من کلی تحقیق کردم کلی گشتم تا ی قرصی باشه که خشک کنه چربی رو که عوارضش مثل راکوتان نباشه لاکتوزینک دیدم نوشته واسه کنترل ترشح چربی و ترکیباتش اکثرا گیاهیه
✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI
ببین یه دکتر خوب برو مطمئن باش زودتر نتیجه میگیری شاید داروی تزریقی برات بنویسه ک اثر بخشی بیشتر دار ...
اخه نمیشناسم چ دکتری برم دکتر خوب سراغ ندارم اخه از کجا بفهمم کارش خوبع یا نه خیلیاشون الکی پول ویزیت میگیرن نهایت شامپو تجویز میکنن دکتر پوست برم یا غدد؟
✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI
اگر یه کاربر بلد واقعا خوب سراغ داری معرفی کن برم راحت شم
ببین چربی سر میتونه ریشه تو یه مشکل دیگه تو بدنت داشته باشه یه دکتر معمولی فعلا برو بهت بگه کجا بری این چربی سر الکی تشکیل نمیشه ک مثلا با یه داروی مشخص از بین برع اول باید ریشه مشکل حل کنی
سلام نی نی یار سه چون لایکم کردی خواستم بگم این کاربر @ابومحمد_جولانی توی یه تاپیکی نوشته بود اینجا بعضی زنها پشت من گ وه میخورن من اسکرین شو فوری گرفتم یه فحش زشت دیگه هم داد نتونستم اسکرین بگیرم فوری پاک کرد عکس نمیاد ولی من لینک شو میذارم خیلی بیشخصیت هست بزارید الان مدرک بدم @niniyar_3