2777
2789
عنوان

خواب دیدم💔😂

376 بازدید | 39 پست

که هم لندکروز دارم هم بی ام وه 

لندکروز نبود تو خوابم یه پا تانک بود پام یه زور به کلاچ می‌رسید انگار بابامم تو حیاط بود میگفتم بابا برو اونور زیر نشی🤣💔دیگه تو خوابم یهو دیدم اون داییم که همش از بقیه پول میگیره بی ام وه گرفته پولدار شده جورجینا با رنجروور بهش سلام میکنه 🤨😂 بعدش اون یکی دختر داییم گفت این قرص ویتامین فروخته پولدار شده منم که لندکروزم صدای بنز میداد(ماشین شهرداری) 

بخدا همشو دیدم الانم از خواب پا شدم گفتم یادم نرفته بگم با هم بخندیم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😅😅خواب زن چپه

نه اون خواب ظن هست 😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

سرعتتو کم کن عزیزم😂

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

داییم دختر میشه من که قرص نفروختمخوردم فکر کنم

داییت چی میشه😂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم