2777
2789

داشته باشم

حالم داغونه 

ازشون بدم میاد از بس بی فکر بی احساسن 😭😭😭😭

شوهرمو دوست دارم ولی اینا رو ن

با کوچکترین محبتی ک شوهرم ب اینا میکنه قلبم میترکه

من واقعا حالم بده ۷ ساله حالم اینه چ کنممممم ای خدا ب فریادم برس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا بدت میاد کاریت کردن 

خانواده شوهرم مثل خانواده خود ادمن حالا اگه بدی کردن شوهرتون پر کردن علیهتون که بحثس جداس وقتی با همسرتون هستید باید با خانوادش همسترنونم راه بیاین چون شوهرتون نمیتونه ازشون بگذره همون طوری که شما نمیتونی گلم

عزیزم چرا بدت میاد کاریت کردن خانواده شوهرم مثل خانواده خود ادمن حالا اگه بدی کردن شوهرتون پر کردن ع ...

هیچکار برام نکردن دلم ازشون سیاه شد از همون اول 

منم از دست خودم ناراحتم ولی چ کنم ک نمیدونم چ غلطی کنم

هیچکار برام نکردن دلم ازشون سیاه شد از همون اول منم از دست خودم ناراحتم ولی چ کنم ک نمیدونم چ غلطی ک ...

عزیزم وقتی ذهنت رفت سمتشون به یه چیز دیگه فکر کن نزار تو زندگیت زیاد تسلط داشته باشن چون زندگی به کام خودت و شوهرت تلخ میکنی 

با توجه نوشته هات تو این تاپیک میگم، زندگیت بخاطر خانواده شوهرت به فنا نمیره، بخاطر عدم پذیرش خودته که داره داغون میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "