2777
2789

من خودم بگم 

یک بار زلزله اومد تهران ، من توی چهارچوب در قرارگرفتم

خونمون یک خوابه بود 

دوست شوهرمم خونمون بود 

یهو شوهرم من هول داد و خودش قرار گرفت

من خیلی شوک شدم و دوستش بهش با خنده گفت مثلا خجالت بکش

ولی من واقعا قلبم شکست ...

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

زیادن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای چه احمق 

اعصابمو نصف شبی خورد کردی

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

وقتی مادرشوهرم منو از خونه پرت کرد  بیرون و بهم فحش های کمر به پایین و بی عصمتی داد که تو ۲۳ سال عمرم تا حالا هیچکس به خودم و مادرم فحش بی حیایی نداده بود ،

تو شوک بودم و هیچ وقت اون لحظه و اون عذاب یادم نمیره چون تا حالا تو عمرم هیچکس دیگه باهام اونجوری رفتار نکرده

خیلی زیاده یکیش وقتی پیامای زشت و عاشقانه شوهرم با یه زن خراب دیدم و به زنه زنگ زدم اون طلبکار بود ا ...

وای خیلی سخته 

ناراحت شدم برات عزیزم😢

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

لحظه ای که تو تنها تاپیکمه و گاهی که یادم‌میاد گریه میکنم بابتش

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ