2777
2789
عنوان

نامزدم میگه اگه خیانت کنی جوری نابودت میکنم که نفهمی از کجا خوردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 72 پست
خدا این چه سرنوشتی بود برای من نوشتی

الانم دیر نشده تصمیم بگیر من با دوتا جمله فهمیدم این روان درست ندارع فکر نکن درست میشه که سخت در اشتباهی 

به خانوادت بگو بریز رو دایره 

اگر الان تصمیم گرفتی گرفتی نگرفتی 

زنده بودنت با خداست 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا این چه سرنوشتی بود برای من نوشتی

وای وای 

ببینم گواهی گرفتی از مشاور ؟

گواهی بگیر طلاقت رو بگیر 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

این دوست پسرا و شوهرای تحفه تونو از کجا گیر میارید . هرچی تاالان خوندم شوهراشون روانی بودن😐😐😐😐

وای من یه بار تاپیک زدم ریختن سرم البته خداییش بد گفتم 🤣

چی تاپیکی زدی

گفتم خاک تو سرتون با این شوهراتون تاپیک رو بستن 🤣🤣

خب ببین 

این در آینده 

یه روز خوشحال و شادان در حالیکه هیچی به روت نیاورده 

تو ذهن خودش شک کرده و قضاوت کرده و نتیجه گیری کرده و سیانورو ریخته تو آبمیوه ت و داده تو خوردی 

دیگه آدم روانی از این واضح تر داد میزنه که من مریضم ؟

رفتار های این ادم ها هیچ بستگی به رفتار و شخصیت تو نداره 

اونا به هرحال شک دارن و اصلا اعتماد نمیکنن

ذهنشونم که قضاوتگره 

این مورد البته حکم قتل هم صادر میکنه یه کم پیشرفته تره

دختر خوب الان این چندمین دوست پسرته 

همه شون اینجورین 

یا مشکل از خودته اینجور آدما جذب میکنی باید رو ذهنت کارکنی

یا مشکل پسرای شهرتونه 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
دختر خوب الان این چندمین دوست پسرته همه شون اینجورین یا مشکل از خودته اینجور آدما جذب میکنی باید رو ...

پسرای شهر ما روانی هستن من چیکار کنم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
دختر خوب الان این چندمین دوست پسرته همه شون اینجورین یا مشکل از خودته اینجور آدما جذب میکنی باید رو ...

خطبه خوندن محرم شدیم 

امان از روزی که گدا معتبر شود