2777
2789
عنوان

مبل با نشیمنگاه نرم یا سفت

255 بازدید | 14 پست

مبل سفارش دادم برای جهیزیه م نشیمنش خیلی سفته 

نشیمن باید سفت باشه یا نرم استرس گرفتم 

راهنمایی کنید لطفا 

مسافرم هستم از شهر دیگه سفارش دادم پس فردا باید برگردم شهر خودم نمیدونم برم سراغش یا نه

من سفت دوست دارم

سفت بعد یه مدت نرم میشه خودش

اگه دقت کنی تعمیرات مبل ، همه شون سفت جایگزین میکنن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرم 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من سفت دوست دارمسفت بعد یه مدت نرم میشه خودشاگه دقت کنی تعمیرات مبل ، همه شون سفت جایگزین میکنن

آخه یکم اذیت کننده ست موقع نشستن میترسم جنسش خوب نباشه

نمیدونم چرا الان به فکر افتادم

من مامانم دو دست گرفتن واسه خواهرم  ی دست راحتی ی دست سلطنتی و سفت گرفتن 

ولی خوب اون سفته که سلطنتیه فقط واسه مهمون خوبه خودشون استفاده نمیکنن

همه چیز از یک رویا شروع شد...💕

بعد چه مدت نرم شد؟

یه سال 

چون ما مصرف داشتیم .بنظرم منصرف نشو .چون مبل استیل برای جهاز خیلی به چشم میاد و من وخواهرشوهرم به فاصله کم باهم خریدیم ازاون زیرش نرم بود بعدازمدتی بی ریخت وکج وکوله شد ولی از من نرمتر شد و هنوز به شکل اوله