2777
2789
عنوان

تولد

36 بازدید | 5 پست

یه کار خاص بگید که توی روز تولدم انجام بدم 

یچیز موندگار که همیشه تولد امسالم توی ذهنم بمونه 

قصد خریدن کیک و تولد گرفتن و کافه رفتن رو ندارم ،چون تایم تولدم همیشه مهمون داریم و شلوغه  و تعداد زیاده و پول کمی دارم که واسه اون تعداد نمیتونم کیک و ...بخرم ، مثلا توی اینستا دیدم به تعداد سنشون ،غذا درست میکنن میدن نذری ،که قشنگه ولی هزینش زیاده نذری ، بنظرتون یه هدیه موندگار واسه خودم بخرم یا مثلاً یه دکوری بخرم بزارم اتاقم که همیشه تولد امسالم یادم بمونه یا لباس بخرم ؟ یا مثلاً یه بدلیجات رنگ ثابت با حرف اول اسم خودم بخرم ؟ لطفا هرچی به ذهنتون میرسه بگید ، چون امسال خیلی ترافیک ذهنی داشتم و فشار کاری ، می‌خوام خوشحال باشم تولدم ،بدون توقع حتی تبریک و کادو از هیشکی 

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ست نقره 

ایرپاد 

ساعت مچی

عکست روی تابلو فرش یا شاسی یا با سیاه قلم 

گوی برفی و موزیکال 

عکسات با ریسه ال ای دی و گیره 

لوازم ارایش و بهداشتی

گلدون 

پالت رژ یا سایه 

کیف و کفش

عروسک 

پتو بالشی