2777
2789

من حداقل حداقل بالای 30-40 بار هر کتاب درسی رو خونده بودم خیلییی خوندم در حدی که برگه به برگش پوسیده شده بود کتابام بعد فرهنگیان قبول شدم . 

اما همه جا جوری رفتار میکنند که انگار هیچی نشدم . یا همش تعریف می‌کنند که اره معلم من می‌گفت در مجموع 4 بار کل کتابا رو خوند تو سه سال تحصیل فرهنگیان قبول شد . یا استاد ما میگه که زمان من تمام کسایی که تجدید میشدن فرهنگیان میرفتن ( خودش درخواست داده بود اما قبولش نکردن ( می‌گفت من نمره اول بودم تو استان ) و فقط تحدیدی ها رو می‌گرفت آموزش پرورش ) 

اما من واقعا تلاش کردم و مدرسه نمونه بودم . 

بعد مردم میگن جای پیشرفت نداره . خب با این وقت آزاد میتونم کلی کار راه بندازم هدفهام هم بزرگه ‌ . 

واقعا بی انصاقیه . بعد اینجا میان همش تو سر فرهنگیانی ها میزنن . چیکار کنم برام مهم نباشه 

بیخیال دختر همین که تا اینجا اومدی ارزو خیلیاست خودشونو دارن اینطوری اروم میکنن..واقعا تلاشت قابل تحسینه مخصوصا که حالا جوابم داده...باریکلا واقعا

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما فقط یه شغل و رشته بگو که مردم دربارش خوب حرف بزنند؟

این مردم به خداشون هم گیر بدند حالا منتظرید برای شما کف بزنند؟ تا وقتی چشمتون به دهن مردمه همینه، اونا اگه بلدند خودشون قبول شند، خودشون موفق شند. در دهن مردم را نمیشه بست.

مرسی واقعا . واقعا خودم عاشقشم 💖

پس دیگه مشکلت چیه اخه..قدر زندگیتو بدون از تک تک لحظه ها استفاده کن نزار چند تا ادم بیهوده با نظرای بیهوده ترشون باعث ناراحتی یا حتی درگیر کردن ذهنت بشن

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

عیب نداره در عوض شما خواستگار زیاد دارین ما که پزشکی هستیم خواستگار نداریم😂😂😂😂🤣 این به اون در و ...

🤣🤣🤣🤣. 

من هدفم پزشکی بود در اون راستا پوسیده شد رتبم ۲۰ و خرده ای هزار شد🤣اما داداشم گفت پشت کنکور تجربی موندن بدرد نمی خوره ، منم اومدم فرهنگیان و خب قبول شدم .😂💖

شاید حرفم خیلی ناراحت‌ کننده باشه

اما بنظرم کلا قشر معلم‌ها خودشون ارزش خودشون رو پایین اوردن واااااقعا چه دنیای حقیقی و چه مجازی به شدت غر میزنن و آه و ناله از وضعیتشون یعنی همیشه خدا این قشر معترض و ناراضی و حق به جانب و مقابسه‌گر که چرا ما فلان حقوق رو داریم اما مثلا پرستارا از ما بیشتر می‌گیرن اصلا خودشونو از چشم جامعه انداختن.. من که خودم به شخصه این رفتاراشون باعث شد برام شغل بی‌پرستیژی شناخته بشه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
شما فقط یه شغل و رشته بگو که مردم دربارش خوب حرف بزنند؟این مردم به خداشون هم گیر بدند حالا منتظرید ب ...

حرفتون رو خیلی واقعا میفهمم خیلی قشنگ گفتید .درسته 

پس دیگه مشکلت چیه اخه..قدر زندگیتو بدون از تک تک لحظه ها استفاده کن نزار چند تا ادم بیهوده با نظرای ...

چشم حتما ، خدا خیرتون بده خیلی قلب مهربونی دارید 😍 

چشم حتما ، خدا خیرتون بده خیلی قلب مهربونی دارید 😍

قربونت برم انشالله همیشه موفق باشی خانم معلم❤️🌻

شاید حرفم خیلی ناراحت‌ کننده باشهاما بنظرم کلا قشر معلم‌ها خودشون ارزش خودشون رو پایین اوردن واااااق ...

با حرفتون موافقم . نه ناراحت کننده نبود برام . 

من خودم با چشمای خودم فرق معلمی که ارزش کار خودشو نمیدونست با معلمی که برای کارش ارزش قایل بود(نه اینکه خودشو بالا میدید اما خیلی کارشون با ارزش میدونست ) رو می‌دیدم و چقدر این دو معلم برام متفاوت بودند . 

منظورم با حرف مردم بود واقعا دلم می‌شکست وقتی اون حرفها رو می‌شنیدم 😅