2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون شبا نیس چیکار میکنین😂😂من میترسم کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 33 پست
اگه کنارشون هم بودی اصلا نرو منم نزدیک خونه مادرم هستم ولی از همون اول نرفتم خیلی گفتن ک یا تو بیا ی ...

سخته واقعا

انگار سختیاش از الان داره شروع میشه برام😂💔

هعی چکار میشه کرد باید بسازیم

با هر کـے خوب ساختیم ' باختیـــم' 🍃✨

جن ترس نداره آخهاسمش جنِ شبایِ شیفته یه فیلم قشنگ بذار ببین فیلم love lies bleeding رو بگیر بشین ببی ...

مرسی،ولی بیشتر ترسیدم😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته واقعاانگار سختیاش از الان داره شروع میشه برام😂💔هعی چکار میشه کرد باید بسازیم

خیلی خوب میشه 

بعدا می‌رسی ب حرفای ما

برا خودت برنامه بچین شبا

میگذره این روزا هم

من اون موقع بچه نداشتم تازه عروس الان سه تا دارم

اینا هم مثل من عادت کردن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مرسی،ولی بیشتر ترسیدم😂😂😂

خب خدا رو شکر

به هدفم رسیدم 🤣🤣🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیلی خوب میشه بعدا می‌رسی ب حرفای مابرا خودت برنامه بچین شبامیگذره این روزا هممن اون موقع بچه نداشتم ...

منم شنبه عروسیم بود🫢

ولی دیگه بهش مرخصی ندادن مجبور شد بره

خلاصه انگار مثل همیم،امشب به فکر بچم خودمم،داره به سرم میزنم بچه بیارم😂💔

(از تنهایی در بیام)

منم شنبه عروسیم بود🫢ولی دیگه بهش مرخصی ندادن مجبور شد برهخلاصه انگار مثل همیم،امشب به فکر بچم خودمم ...

عزیزم 😂

اره منم ب همین خاطر آوردم 

مبارک باشه خیلی تازه ایی پس😀

حق داری الان بودن همسر مهمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم شنبه عروسیم بود🫢ولی دیگه بهش مرخصی ندادن مجبور شد برهخلاصه انگار مثل همیم،امشب به فکر بچم خودمم ...

به من انقدر خوش میگذره 

که از ترس اینکه شبای آن کال و شیفت همسرم کسی پیشم باشه ، بچه دار نشدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم 😂اره منم ب همین خاطر آوردم مبارک باشه خیلی تازه ایی پس😀حق داری الان بودن همسر مهمه

بخدا،اصلا وضع واسم من که تا الان تنها نبودم خیلی ترسناکه😂😂

ممنونم گلی،آره خب ۶ روز شد تقریبا🫢🥹

حقیقتش،وقتی بهش زنگ زدن،آماده رفتن به ماه عسل بودیم🫢💔

ولی خب قسمت نبود

الان از بس که تنهام به فکر بچه افتادم،البته شوهرم بفهمه سکته میزنه بدبخت😂

به من انقدر خوش میگذره که از ترس اینکه شبای آن کال و شیفت همسرم کسی پیشم باشه ، بچه دار نشدم

تو کلا نترسی انگار😂😂

بخدا،اصلا وضع واسم من که تا الان تنها نبودم خیلی ترسناکه😂😂ممنونم گلی،آره خب ۶ روز شد تقریبا🫢🥹حقی ...

نه عزیزم زوده ب خدا

با این که بچه هام آرومن ولی میگم کاش دیرتر میووردم چون هیچ وقت جوانی و اون دوتایی بودن برنمی‌گرده 

اومد برید ماه عسل 🤌🏼😍

تو کلا نترسی انگار😂😂

هر آدمی ترس خودشو داره 

اما اگر بخواد مانعِ زندگی و حال خوبت بشه مشکل سازه 

ترس وقتی خوبه که بهت ایمن بودن و احتیاط رو یاد بده ، نه اینکه فلجت کنه 

من‌ پدر و مادرم هردو ماموریت میرفتن . گاهی دو سه ماه تنها بودم . بعدها تنها زندگی کردم . این مدل زندگی رو هم دوست دارم هم بهش عادت کردم 

نه عزیزم زوده ب خدابا این که بچه هام آرومن ولی میگم کاش دیرتر میووردم چون هیچ وقت جوانی و اون دوتایی ...

تا یک سال دیگه بهش مرخصی نمیدن 😅

اگه هم بدن فقط ۳ روز میدن که اصلا وقت نمیکنی جایی بری،و در مورد بچه اینکه فقط بفکرشم😂

اصلا همسرمم موافق نیس خودش به جای من شرط گذاشت اوایل تا ۲ سال بچه دار نمی‌شیم😂😂😂

هر آدمی ترس خودشو داره اما اگر بخواد مانعِ زندگی و حال خوبت بشه مشکل سازه ترس وقتی خوبه که بهت ایمن ...

کاملا درسته،ولی خب اولین باره دیگه🫢

کاملا درسته،ولی خب اولین باره دیگه🫢

همه چیز اولین بار سخته 🤭😉

اما هم عادت میکنی هم خوشت میاد 🤭🤭😉😉

اونجوری هم‌ ریز ریز نخند 🤨