2777
2789
عنوان

کیا شهر غریبن ⁉️ 😭

63 بازدید | 5 پست

تو دوره pms هستم و روحیم داغونه، خانواده شوهرم رو مخمن

خودشم با قهر کردناش رو مخمه

شهر غریبم از خانواده دورم، هیچ دوستی هم ندارم

دلم گرفته و کلافم و به شدت احساس تنهایی می‌کنم 😭

دست و دلم به هیچ کاری نمی‌ره چهار پنج روزه خونه رو مرتب نکردم ..

حتی حوصله غذا درست کردن ندارم 

بهش می‌گم حداقل بریم یکم راه بریم میگه خب با مامانم برو 🤦🏻‍♀️

مامانشم هر روز با دوستاش بیرونه و میره محلشون بعد میاد رو اعصاب من بدبخت راه میره 

تنها هم برم بیرون هزارتا حرف می‌زنن پشت سرم دیگه خسته شدم 😭

خیر سرمون اول زندگیمونه تاحالا دوتایی جایی نرفتیم همش مامانش چسبیده بهمون خودشم مظلوم می‌کنه شوهرم دلش واسش می‌سوزه هر جا بریم سالی یبار میاردش 

باورتون میشه شوهرم امتحان داره من میرم همراهمش یه هوایی بخورم میاد اونم؟ میاد تو ماشین می‌خوابه 😭

واقعا زندگیمو زهر کردن 

شما چجوری با شرایط کنار اومدین؟

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

بچها من باردارم🥹🥹🥹🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

عزیزم منم مثل تو این دوران رو گذروندم سعی کن وابسته ب شوهرت نباشی مدام سر خودتو شلوغ کن دنبال مطالعه ای مهارتی شغلی هرچی ک بهت انگیزه برا حرکت بده. مادرشوهرت هم احتمالا ب پسرش وابسته است دلشو نشکن سعی کن باهاش رفیق بشی  بشین پای خاطراتش با هم برین بازاری جایی  تو خونه تنها موندن زیاد خوب نیست 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مثل تو این دوران رو گذروندم سعی کن وابسته ب شوهرت نباشی مدام سر خودتو شلوغ کن دنبال مطالعه ...

دلشو نمی‌شکنم ولی گاهی نیازه دوتایی باشیم واقعا دلم میگیره 😭

ممنونم

دلشو نمی‌شکنم ولی گاهی نیازه دوتایی باشیم واقعا دلم میگیره 😭ممنونم

درست میشه کم کم ذکر یا ودود برا همسرت زیاد بخون از خدا هم بخاه دلش رو بهت نرم کنه دل ب دلت بده گاهی با هم ب زبان مهربانی حرف بزنید امید خدا اونم قانع میشه 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
درست میشه کم کم ذکر یا ودود برا همسرت زیاد بخون از خدا هم بخاه دلش رو بهت نرم کنه دل ب دلت بده گاهی ...

خیلی ممنونم ❤️