2777
2789

پیگیر میشید برگرده؟ 

من و همسرم اختلاف نظر زیاد داریم. خیلی وقت ها مشکلی پیش بیاد خونه نمیادمحل کار می خوابه یا یه خونه خرابه مال محل کارش هست کلیدش دستشه میره اونجا و بلد چند روز سر و کله اش پیدا میشه. 

چند روز پیش توی جمع منو سوژه کرد و حرفی زد که ناراحت شدم. دور از بقیه باهاش بحثم شد و دو تا ناسزا بهش گفتم که نمی دونم بقیه فهمیدن یا نه. دیگه عصبلنی و خشمگین شد و مثل موارد قبل بدون اینکه خبر بده پنج شنبه جمعه نیومد خونه. 

من هم پیام دادم کلیدای خونه رو بیار تحویل بده(توی خونه من زندگی می کنیم). اینجا طویله نیست که هر وقت دلت خواسن بیای هر وقت دلت نخواست بدون اینکه خبر بدی نیای. 

او هم ظهر کلیدا رو داده بود پسرم آورده بود.

گفتم هر چند وقت یه بار سرم بازی درنیاره. تا تقی به توقی می خوره چند روز گم و گور میشه.

گفتم این سری یا به شکر خوردن میفته و دیگه خونه نیومدن از سرش میفته یا دیگه هیچ وقت نیاد. 

این فقط بره من شیرینی میدم😂😂🤣

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق عنوان نظر میدم 

یه دستمال روسری برمیدارم 

در هوا میچرخونم و قررر میدم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

طبق اونچه نوشتی 

نظرم اینه 

بی محلی میکردی 

اینکه گفتی کلید و بیار و ....نه 

کلا هیچی نمیگفتی 

انگار بود و نبودش مهم نی 

تا به خودش بیادش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

طبق اونچه نوشتی نظرم اینه بی محلی میکردی اینکه گفتی کلید و بیار و ....نه کلا هیچی نمیگفتی انگار بود ...

من نمیدونم زندگی ایشون چجوریه..ولی باور کن بعضیا خیالشونم نیست بیمحلی کنی

من اگه بره خونه روجارومیکنم موهاموبازمیکنم وشونه میزنم به آرایش هم میکنم 

به جایی دم میکنم  وباخیال راحت نفس میکشم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
کار بدی کردی. بروش آوردی که خونه مال توعه

نه خب. کلید که داشته باشه هر وقت عشقش بکشه میاد خونه. اگر زندگی مشترکه و این خونه محل زندگی ات هست که شب باید بیای خونه نه اینکه بی خبر چند روز چند روز نیای.اگر هم نیست که کلید نباید دستت باشه.