2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و متاهل بیایدلطفا

120 بازدید | 16 پست

کسی که یه بچه ۳ ساله داره و میخواد شاغل بشه چه ساعت کاری مناسبه ؟

(شغل هایی که از صبح تا ۵  یا ۶ غروب یا بیشتر باشد خیلی پیدا میکنم اما میترسم بیام خونه داغون باشم و هیچ انرژی نداشته باشم)

👶❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا با این معضل مواجهمولی تو خونه ام حال روحیم بده

دقیقاااا

میگن بچه کوچیکه خونه بمون ازش مراقبت کن تا بزرگ تر بشه.ولی من حس میکنم هرجی خونه میمونم بیشتر به ضرر بچمه چون روحیه خودم داغون شده

از طرفی کاری ک ساعتش کم باشه و حقوق مناسب پیدا نمیکنم

👶❤

دقیقا تو همین سن بود پسرم میرفتم سر کار از ۷ تا ۳ اما صبح از ۶ میزدم بیرون ازونورم ۴ ۴ و نیم میرسیدم خونه بعد از یکسال دیگه نرفتم واقعا بریدم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دقیقا تو همین سن بود پسرم میرفتم سر کار از ۷ تا ۳ اما صبح از ۶ میزدم بیرون ازونورم ۴ ۴ و نیم میرسیدم ...

چرا ؟ساعت کاریت ک زیادم نبود.کارت فیزیکی سخت بود؟

من دنبال کار اداری یا منشی چیزی هستم

دوس دارم کاری باشه نهایت تا ۳ اما پیدا نمیشه حقوق کمه

👶❤
به نظرم نهایت باید دو تموم بشه با این تایم کاری هم خودت اذیت میشی هم فرزندتون مگر اینکه بحث مالی خیل ...

اگه کاری بود تا ۲ تموم میشد و حقوقش خوب بود ک عالی میشد

بحث مالیشم مهمه برام  نه اینکه محتاج پول باشم اما واقعا احساس بی مصرف بودن میکنم سنمم بالاست

👶❤
چرا ؟ساعت کاریت ک زیادم نبود.کارت فیزیکی سخت بود؟من دنبال کار اداری یا منشی چیزی هستمدوس دارم کاری ب ...

از ۶ صبح از خونه بزنی بیرون ۴ و ۵ عصر بیای خونه کمه به نظرت؟؟؟بعد بیای کارای خونه در انتظارت و بچه ای که نه تنها درکی از خستگی تو نداره بلکه باید براش جبران چندین ساعت نبودن و دلتنگیش رو هم بکنی

کارم دفتری بود اتفاقا اما رفت و امد خستگی ذهنی کمبود خواب همه ادمو از پا درمیاره مگر کسی که ده سال رفته سرکار و عادت داره حالا بچه دارم بشه یه کم فشارش بیشتر میشه نه کسی که تازه میخواد بره سر کار

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

از ۶ صبح از خونه بزنی بیرون ۴ و ۵ عصر بیای خونه کمه به نظرت؟؟؟بعد بیای کارای خونه در انتظارت و بچه ا ...

اره درسته منم از همین میترسم

رفت و امدم خیلی مهمه من دنبال کاریم ک نزدیک خونم باشه دغدغه هزینه رفت و امدم نداشته باشم

فک کنم یه کار ک از ۸ باشه تا نهایت ۳ خیلی خوب باشه

👶❤

زندگی با زندگی فرق داره 

باید با خودت مقایسه کنی

بچه رو تو اون تایم چیکار میخوای بکنی؟

پدرش نگهش میداره ؟ میبری سرکارت ؟ مهد یا پرستار ؟ خانواده ها نگه میدارن ؟ 

خود کارت چیه ؟

نیروی کمکی دارید ؟ همسرت وظایفشو تو خونه انجام میده

باید ببینی خودتون چطوری برنامه میریزید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

زندگی با زندگی فرق داره باید با خودت مقایسه کنیبچه رو تو اون تایم چیکار میخوای بکنی؟پدرش نگهش میداره ...

پدرش کلا کمک حال من نیست چون ساعت  کارخودش خیلی زیاده اصلا نمیتونم ب اون تکیه کنم

دلم میخواد بزارمش یه مهد خیلی خوب چون هزینه ش بالا هم باشه پدرش میده

مادرمم البته میتونه نگهش داره

👶❤