2777
2789
عنوان

کاهش وزن

71 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، میخوام وزن کم کنم ، ولی میترسم وسط کار جا بزنم یکم امید بدید 

سه تا ورزش ایروبیک و فیتنس و فانکشنال ، سه روز در هفته (آنلاین توی خونه ورزش میکنم ) ، به اضافه ی رژیم و پیاده روی 

به امید خدا میخوام ۲۰ کیلو وزن کم کنم 

وزن فعلی ۷۰ کیلوگرم 

هدف ۵۰ کیلوگرم 

قدمم ۱۶۴ 

استخون بندی درشت 

به نظرتون میتونم ؟

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۶۵ بودم الان ۵۹ کیلو شدم توی یه ماه من رژیم گرفتم و برنجمو کلا یه ماه حذف کردم الان دیگه اینقدر ...

ایولا👏💪 ماشاالله ، درست میگن چون حذف برنج باعث ریزش مو میشه ، کمتر بخور ولی حذفش نکن گلم

راهکاری برا افزایش وزنم دارین؟ 🥲😂

ورزش فانکشنال رو شنیدم باهاش میشه افزایش وزن داشت ، و در کنارش رژیم چاقی هم باید بگیری

مثلا بعد از ورزش سیب زمینی آبپز بخور یا تخم مرغ ..... از خودم مربی ها بپرسی بهتر راهنماییت میکنن ، یه آزمایش هم بده که اگر ویتامین بدنت کمه ، ویتامین بدنت رو تامین کنی 

ایولا👏💪 ماشاالله ، درست میگن چون حذف برنج باعث ریزش مو میشه ، کمتر بخور ولی حذفش نکن گلم

بله توی یه تاپیک دیگه خانومی میگفت که اونم با حذف برنج ریزش مو گرفته بود 

ولی خب من قبل از رژیم ریزش موم رو درمان کرده بودم و در طول رژیم مشکلی نداشتم 

بله توی یه تاپیک دیگه خانومی میگفت که اونم با حذف برنج ریزش مو گرفته بود ولی خب من قبل از رژیم ریزش ...

اینطور که من شنیدن کلا برای همه ی ورزش هایی برای چاقی هست باید کالری دریافتی بیشتر از کالری باشه که توی ورزش سوخت میشه ، راستی زده تخم مرع و آووکادو رو هم از دختر خالم که با ورزش چاق شد شنیده بودم که خیلی تاثیر گذاره 

موفق باشید