2777
2789

من دیروز موعدم بود و پریود نشدم.امروزم تیتر دادم و عددش ۱۳۷۰ بود

خیلی بالاست به نظرم و نگرانم مولار نباشه  

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

شایدم دوقلوباشه اگه دردشانه ولکه بینی نداری موردی نداره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم دوقلوباشه اگه دردشانه ولکه بینی نداری موردی نداره

فکر نمیکنم دوقلو باشه

اصلا سابقه نداریم

درد شانه و لکه بینی ندارم

فقط تهوع میگیرم گاهی

فکر نمیکنم دوقلو باشهاصلا سابقه نداریمدرد شانه و لکه بینی ندارمفقط تهوع میگیرم گاهی

همه که نبایدسابقه دوقلوداشته باشن تادوقلوبشه نترس چیزی نیست تهوع هم یعنی بچه رشدش خوبه دکترم گفت

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

همه که نبایدسابقه دوقلوداشته باشن تادوقلوبشه نترس چیزی نیست تهوع هم یعنی بچه رشدش خوبه دکترم گفت

خدا از دهنت بشنوه و هرچی میخوای بهت بده

استرس بیچارم کرد تا شنبه برم دکتر

خدا از دهنت بشنوه و هرچی میخوای بهت بدهاسترس بیچارم کرد تا شنبه برم دکتر

نگران نباش مطمئن باش حالش خوبه اگه دوس داشتی شنبه ازدکتربرگشتی خبرسلامتیشوبهم بده

سلام خوبی آلوچه ترشه؟

منو یادته پارسال منم مث شما سقط ۱۸ هفته داشتم بخاطر تریزومی

مبارک باشه بارداریت

منم تازه باردار شدم و پر از استرسم

دارم دیوونه میشم

تازه رفتم سونو ۸ هفته گفتن هماتوم دارم

چقد بد که بارداری واسه من‌و تو انقد یاداور خاطرات بده

بی خبر نذار منو از حال خودت با خبرم کن

خدا کنه این سری هردومون بچه های سالم بدنیا بیاریم به امید خدا

هر چه از دوست رسد نیکوست...

استرس نداشته باش هر بار که قرار نیست اتفاق بدی بیفته...انشالله که به سلامت بگذرونی و سروقتش نی نی آن رو سالم بگیری بغلت...♥️

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

سلام خوبی آلوچه ترشه؟منو یادته پارسال منم مث شما سقط ۱۸ هفته داشتم بخاطر تریزومیمبارک باشه بارداریتم ...

سلام عزیزم بله یادمه

منم امروز رفتم سونو

گفتن شش هفته و یک روزم و ساک بارداری و کیسه زرده هست ولی جنین و ضربان نیس

خسته شدم دیگه از این بارداری های مشکل دار