2777
2789
عنوان

دور سر جنین و تو سونو بزرگ زده 😭😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 30 پست
سلام عزیزم خب از دکتر سونو نپرسیدی؟اخه بعضی بچه ها ژنتیکی دور سرشون بزرگ‌تره و هیچ مشکلی نیست،خودت ی ...

گفت ارثیه گفتم اخه نداریم نرمالیم گفت اینم نرماله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که سالمه ، اگرم گفتن سالم نیست سقط کن ، بچه نداشتن بهتر از داشتن بچه ناسالم هست ،میدونم سخته ...

35 هفته و  سقط؟؟؟ بچه باید به دنبا بیاد ها!!! 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اگه مشکل از سر و مایع مغزی باشه همیشه مجوز سقط میدن حتی ماه آخر

وا جدی؟؟؟

نمیدونستم

بیشتر این سونوها مشکل داره

یعنی چون ی عددی رو بهشون میدن فکر میکنم برحسب همون میزنن تو سونو

خواهر ۳۵ هفتمه ماه بعد بهدنیا میاد

بد ب دلت راه نده هیدروسفالی از 5 ماه معلوم مشکل داره

بچه یهو ماه اخر هیدرو نمیشه

سنو ها دقت زیاد ندارن

ژنتیک هم تاثیر داره  مطمعن باش چیزیش نیست

35 هفته و سقط؟؟؟ بچه باید به دنبا بیاد ها!!!

مشکلات مغزی عین مشکل مایع مغزی باشه توی ماه آخر هم مجوز میدن برخلاف معلولیت جسمی ، یک مورد رو سراغ دارم ۸ماه رو سقط کردن بخاطر یه مشکل مغزی همین پارسال ،حالا نمیدونم آشنا داشت یا واسه همه هم همینه

...

وای چه استرسی بهت دادن🥲🥲

آره من اینقدر گریه میکردم کلا حساس هم بودم اینطوری میگفتن میمردم. ولی خدارو شکر هیچ مشکلی نداشت

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

اگه مشکل از سر و مایع مغزی باشه همیشه مجوز سقط میدن حتی ماه آخر

بعید میدونم همچین قانونی باشه. اخه داشتیم ک طرف بچه ش مشکل داشت پزشک قانونی تا هفته20 مجوز داده بود بعد اون نه

مشکلات مغزی عین مشکل مایع مغزی باشه توی ماه آخر هم مجوز میدن برخلاف معلولیت جسمی ، یک مورد رو سراغ د ...

والا دویتم بچه ش سندروم داون بود جواب امینوسنتزش دیر اماده شده بود استرس داشت گفت پزشک قانونی گفتع بالا 20 هفته دیگه نمیشه

وا جدی؟؟؟نمیدونستمبیشتر این سونوها مشکل دارهیعنی چون ی عددی رو بهشون میدن فکر میکنم برحسب همون میزنن ...

نه ببین معلولیت جسمی رو مجوز سقط نمیدن چون می‌خوان جمعیت زیاد بشه یا ۶انگشتی بوده و اینا اما مشکلات مغزی و مایع مغزی رو توی ۸/۹ماه هم دیدم سقط کردن قانونی ،حالا با آشنا بازی بوده یا واسه همه همینه نمیدونم 

...