2777
2789
عنوان

کیا مث من هستن

129 بازدید | 8 پست

امروز پریود بودم بعد از صب با همه دعوا می کردم بدون کوچیکترین دلیلی 

حس میکردم از لحاظ روحی تو وحشتناک ترین وضعیتم و یهویی میزدم زیر گریه بعد وسط گریه خندم میگرفت اصلا یه وضع کاملا افتضاح روحی داشتم که تا نرفتم بیرون و خرید نکردم خوب نشدم 

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من افتضاح میشم 😂😭 بعد خودم خندم میاد

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

امروز بابام جوری نگام میکرد انگار یه موجود عجیب الخلقه رو داره می بینه خخخ

بابای منم همینه دیکه میفهمه پریودم بنده خدا هیچی نمیگه😂😂

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

یه لحظه حس کردم روانی شدم به خدا

نه بابا.. روانی چیه ؟😂

یکی دو روز بگذره درست میشه ... الان داره ازت خون میره .. احتمالا درد داری .‌ سطح همه ی هورمون های بدنتم اومده پایین ..  تو هم انسانی دیگه .. عصبی میشی 

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

بابای منم همینه دیکه میفهمه پریودم بنده خدا هیچی نمیگه😂😂

من واسه اولین بار اینطوری شدم بنده خدا نمی دونست مال پریودی یه بهم میگفت اینقد با درس به خودت فشار اوردی اوضاعت این شد

نه بابا.. روانی چیه ؟😂یکی دو روز بگذره درست میشه ... الان داره ازت خون میره .. احتمالا درد داری .‌ ...

امیدوارم زود بگذره این حس و گرنه جدا روانیم میکنه خخ