2777
2789
عنوان

دلم براش عجیب تنگ شده

414 بازدید | 28 پست

هی منتظرشم  بیاد   ولی نمیاد  هر بهونه ای دراوردم  تا وسوسش کنم بیاد  نیومد   نامرد  

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

دلش باهات باشه میاد 

دلتو با کسی که باهات نیست باز نزار 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلش باهات باشه میاد دلتو با کسی که باهات نیست باز نزار

باهاشه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

باهاشه

دل شما نه دل شخص مورد نظر

شاید دلش هست ولی نصف نصف

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
سلام خوب هستید @ketii شما بگو جواب سوال تاپیکو🖐️

سلام نظری ندارم۱۱ ماهه گذشته شاید فراموش کرده 

هدف درامد 800 میلیون در ماه