2777
2789
عنوان

خواستن نشونه از خدا واس جنسیت بچم ☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 33 پست

والا ۱۰۰ بار رفتی سونو دکتر بنده خدا هم جنسیتو گفته دبگه چیکار کنه قران بیاره دست بزاره روش ؟ 

خب اونم یه خواب بوده البته اتعبیرش امکان داره بد هم باشه من تعبیر خواب بلد نیستم 

کوتاه بیا دیگه مبارکه خداروشکر سالم و سلامته بچه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خیلی شیرینه ک البته ک مهم سالم بودنشه منو همسرم عاشق دختر بودیم ولی باز میگفتیم سالم باشه پسرم ...

منم دخترمو با دنیا عوض نمیکنم 

ب قول شما مهم سالم بودنه 

ولی خب آدم کنجکاو میشه

منم دخترمو با دنیا عوض نمیکنم ب قول شما مهم سالم بودنه ولی خب آدم کنجکاو میشه

بله درسته مخصوصا اگ اولین بچه نباشه آدم بیشتر براش مهم میشه ک دومی هم چیزی ک میخاد باشه و دیگه ادامه پیدا نکنه تو این وضعیت اقتصادی😂

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

منم دخترمو با دنیا عوض نمیکنم ب قول شما مهم سالم بودنه ولی خب آدم کنجکاو میشه

حالا انشاالله که سالم باشه ولی راستم میگی آدم دوست داره هر دو جنسه داشته باشه هم پسر خیلی خوبه داشته باشی هم دختر تو این اوضاع مملکت هم بیشتر از دوتا هم ظلم بچه بیاری 

[QUOTE=368579988]مگه خدا بیکاره بیاد نشونه بفرسته واست مهدکودک که نیس عزیزم چنین توقعاتی مال دنیای ...

توکل که دارم عزیزم منظورم اینه ما بنده ها خیلی متوقع هستیم فکر میکنم این خداست که باید به ما جواب پس بده مثلا ما دستور بدیم که اگه راست میگی واسه فلان موضوع نشونه بفرس کودکانه نیس ؟

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

نمی‌دونم این جنسیت چیه که آدمو انقد کنجکاو میکنه،اصلا انگار هیجان انگیز ترین قسمت بارداریه،دعا میکنم تقدیرت و آرزوی قلبیت یکی باشه،ولی باور کن دوتا دختر خیلی از یه پسر یه دختر بهتر و عالی تره،خود من یکی دوست داشتم این اتفاق برام بیفته که نشد و تسلیم تقدیر شدم،

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩