2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل بیاین لطفا ❌❌

560 بازدید | 34 پست

امشب خیلی یهویی با شوهرم رابطه داشتیم وقتی تموم شد احساس کردم یه ذره ریخته بود بیرونش سریع رفتم خودمو شستم ولی خیلی استرس دارم بچه م چهار ماهشه چند روز پیش دکتر بودم سونو دادم گفت ۴ تا فولیکول داری مواظب باش باردار نشی 

به نظرتون ممکنه باردار بشم ؟ الان ۱۷ سیکلم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قرص بخور خو

قرص چی؟

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
یه روش مطمئنتر برای پیشگیری انتخاب کنیا قرص بخور یا کاندوم

قرص دکتر گفت شیرمو کم میکنه الان به زور با شیرافزا شیرم زیاد شده 

کاندوم هم نداشتیم شوهرمم پاشو کرده بود توی یه کفش که الان میخوام