2777
2789

اصلا ثابت نیست گاهی خوبه 

گاهی انگار دشمنته 

بعضی وقتها زود زود رفت و آمد میکنه 

بعضی وقتا بی دلیل قطع رابطه میکنه 

من دعوتش کردم خونم چهار ماه پیش بی دلیل دعوتمو رد کرد  اونم چند بار در چند وقت متفاوت و گفت دوست دارم با همه قطع رابطه کنم 

وقتیم دلیلشو پرسیدیم اصلا جوابی نداشت بده 

حتی توی بازار اینا هم مارو می دید بی تفاوت رد میشد 

همش توی مغزم میگفتم چرا اینجوری میکنه 

تا امروز زنگ زد گفت میخام بیام خونتون منم مهمان داشتم گفتم مهمون دارم گفت یه وقت دیگه میام من دیگه هیچی نگفتم واقعا دیگه حوصله ی این همه گرمی و سردی رو ندارم 

بنظرتون دوباره زنگ زد چی بگم  ؟ مطمئن هستم دوباره زنگ میزنه چون گفتم به مدت گرم میشه الانم اون مدته دقیقا 

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

قطعا  دو قطبیه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم مشکلی با شوهرش داره منم خودمم اینطوریم با شوهرم که مشکل پاشته باشم باهمه قطع رابطه میکنم جایی هم نمیرم تا مجبور نشم بخاطر بقیه منت سرم باشه از طرف شوهرم ولی وقتی اوکییم رفت و امد دوست دارم🤭🤭😬

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

یه همکار دارم یه رور میبینیش خوش برخورد یه روز یه جوری رد میشه که مثلا ندیدتت... به اینا میگن هوای ه ...

آخه منکه بازیچه دست این نیستم هر وقت خاست در خدمتش باشم هر وقت نخاست هم گم بشم 

آدم باید ثابت باشه اونم یه خانوم ۳۰ ساله 

حس میکنم مشکلی با شوهرش داره منم خودمم اینطوریم با شوهرم که مشکل پاشته باشم باهمه قطع رابطه میکنم جا ...

اتفاقاً در ظاهر با شوهرش لیلی و مجنون هستن دیگه زبانزد همه هستن دیگه خدا میداند 

اتفاقاً در ظاهر با شوهرش لیلی و مجنون هستن دیگه زبانزد همه هستن دیگه خدا میداند

چرا حس میکنم راجب من حرف میزنی اخه منم بیرون اصلااا نشون نمیدم اگه مشکلی با شوهرم داشته باشم انگار همه جا گل و بلبله از دلبر کمتر نمیگم پیش بقیه😂😂😂🤭

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

آخه منکه بازیچه دست این نیستم هر وقت خاست در خدمتش باشم هر وقت نخاست هم گم بشم آدم باید ثابت باشه او ...

ما هم تو اداره شخصیت اون همکارمون رو پذیرفتیم و خودم به شخصه باهاش صمیمی نشدم تا اذیت نشم

ما هم تو اداره شخصیت اون همکارمون رو پذیرفتیم و خودم به شخصه باهاش صمیمی نشدم تا اذیت نشم

خب اون همکاره میتونی ندیدش بگیری این خاهر همسرمه بالاخره از خون هم هستن واقعا آدم میمونه چکار کنه