عزیزم کامل شما رو درک میکنم منم دقیقا عین شما بود شرایط،خدا بهم دختر داد اوایل کلی گریه میکردم شوهرمم خوشحال نبود ولی همینه به دنیا اومد چنان خدا عشقشو به دل خودتو همسرت میزاره وه باورت نمیشه الانکه ۶ سالشه میگم خدایا مگه من چه کار خوبی به درگاهت کردم که این فرشته مهربون پرعشق حامی رو به من دادی یعنی هزارماشالله ۱۰ تا ازش داشته باشم میگم کمه صبرکت شما خودت خانواده مستقلی دیگران به یه ورت باشن .این دختر بزرگترین حامی و مونست میشه عکسشم دیدم چه قد کوچولو و مظلوم بود دلم براش سوخت نمیدونم چرا اون جز تو الان کسیو نداره پس حامیش باش و کیفشو ببر
با حرفات کلی اشک ریختم الان دیک برام جنسیتش مهم نیس هرچی هست سالم و سلامت باشه و خوشبخت و خوش شانس ه ...
ای جوونم معلومه دختر مهربون و دلپاکی هستی،افرین بهت بهترین فکر و احساسو داری،به خدا مادری که دختر نداره واقعا تنهاست ،پسرهم خوبه منتها عاطفش کمتره مخصوصا بعدازینکه زن گرفت خدانکنه زنش پرش کنه ....ولی دختر محبت ببینه ده برابرشو به پدرمادرش میده،دختر منکه عمرو جونش منم عاقل مودب زیبا مهربون باهوش،دیگه چی از خدا میخوام جز به قول شما موفقیت و خوشبختیش،اصلاا حرفای دیگران برات مهم نباشه هرکی حرف اضافه زر بگو آخه معلومه شما کودکی سختی داشتی که انقدر رو دختر یا پسر بودن حسلسید وگرنه که همه میدونن دختر تمام عشق و محبته.