2777
2789

در برابر بی توجهیه اقایون چیکار کنیم ؟ اینکه مثلا انلاین میشه پیامتو کلا سین نمی کنه یا اگه بکنه ام جواب نمیده 

معمولاً ام همیشه بهونه هاشون خلاصه میشه تویه سرکار بودم سرم شلوغ بود باشگاه بودم پیش دوستام بودم فلان بسار 

حرفم بزنی میشی آدمی که غر میزنه یا دنبال بهونه برای دعواس 

نمیخام غر بزنم یه راهکاری باشه که خودش دست از این کارش برداره البته که اکثر اوقات اهمیت نمیدم ولی بعضی اوقات مثل الان خسته میشم واقن دلمم نمیخاد کات کنم دوسش دارم ..

مشکل من نیست مشکله رفیقمه و خب چون راهکار نداشتیم و از صب کچلم کرده اینجا نوشتم ی راهکاری چیزی بدم بش دست از سر من برداره :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم توی این شرایط بودم 

نمیتونم دوستت رو سرزنش کنم 

وابستگی و اعتیاد به طرف مقابل توی روابط ازار دهنده خیلی شدید تره 

به نظرم ایشون خودشون نمیخوان که ارزش قائل بشن برای دوستت هرچند پذیرش و باور این حرف برای دوستت غیرممکنه حتما

دوستت باید به روانشناس مراجعه کنه و بتونه روی خودش کار کنه تا رابطه ی سمیش‌رو بذاره کنار

نگرانم که به تو هدیه کنم شعرم را، و تو آن را به کسی وای ولش کن اصلا

به دوستت بگو مردی که دلش باهات باشه عاشقت باشه ..خوش گذرونیاش با توعه هرکاری میکنه که زودتر باهات تم ...

والا زنگ نمیزنه اکثرا پیام میده شبا بعدم مثلا ازش بپرسه چیکارا کردی تو سه کلمه خلاصه می‌کنه مثلا:سرکار باشگاه هیت 

همین 

والا زنگ نمیزنه اکثرا پیام میده شبا بعدم مثلا ازش بپرسه چیکارا کردی تو سه کلمه خلاصه می‌کنه مثلا:سرک ...

این دلش باهات نیست ...معمولی باهاته ..پسرا تلفن میزنن تا صدارو بشنون بدونن در چه حالیه هول میشن که زودتر باهات حرف بزنن ..بیشتر فکر کن دل به این رابطه نده معمولی باش باش سرش خیلی جاها گرمه

منم توی این شرایط بودم نمیتونم دوستت رو سرزنش کنم وابستگی و اعتیاد به طرف مقابل توی روابط ازار دهنده ...

مشکل همینجاست شرایط پیش روانشاس رفتن نداره خیلی ام شدید ب این ادم دل بسته خیلییییی

این دلش باهات نیست ...معمولی باهاته ..پسرا تلفن میزنن تا صدارو بشنون بدونن در چه حالیه هول میشن که ز ...

چند وقت پیش چن ساعت تو یه تلگرام بلاکش کرد بعد در اورد بعدم بهش گفت چرا 

برگشت گفت که رفیقم اومده تو اکانتم دلم نمی‌خواست ترو ببینه و مثلا غیرتی شده در صورتی که قبلا بدون اینکه ب رفیقم بگه رفیقاش تو اکانتش بودن و بعدم که لو رفت گفت دوستام پیامام با ترو نمی خونن