2777
2789
عنوان

عمل بینی کیا انجام دادن

107 بازدید | 19 پست

بینیم از بچگی تا الان اذیتم میکنه اعتماد به نفس ندارم.تا قبل ازدواج مامانم نمیزاشت عمل کنم الانم همسرم نمیزاره.یه مدت برام بی اهمیت شده بود ولی الان هر روزی که میگذره انگار بدتر میشه.خودمم کمی از عمل میترسم چون بعضی بینیای عملیو دیدم بنظرم خیلی بد شدن میترسم منم عمل کنم اونجوری شه یا حین عمل اتفاق بدی بیوفته.کسایی ک عمل کردین اگه به گذشته برمیگشتین بازم عمل میکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما می‌خوایم عمل کنیم که شوهر گیرمون بیاد تو که شوهر داری واسه چی آخه😐

😂ای جان.خداییش من با این دماغم فک نمیکردم کسی ازم خوشش بیاد ولی شوهرم زیاد زیبا پسند نیست😂دماغم بیشتر خودمو اذیت میکنه هرجا میرم با خودم فکر میکنم الان دارن دماغ منو مسخره میکنن

معلومه که عمل میکردم خیلی راضیم ۸ سال پیش عمل کردم

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

😂ای جان.خداییش من با این دماغم فک نمیکردم کسی ازم خوشش بیاد ولی شوهرم زیاد زیبا پسند نیست😂دماغم بی ...

نه بابا مهم شوهرته که پسندیده 🤣

شوهرت خوشگله ؟

منم دماغم خیلی بزرگه تا الان فقط یه خواستگار داشتم ، فکر میکنم به خاطر دماغم باشه

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

نه بابا مهم شوهرته که پسندیده 🤣شوهرت خوشگله ؟منم دماغم خیلی بزرگه تا الان فقط یه خواستگار داشتم ، ف ...

اره خوشگله😬

منم خاستگار زیاد میومد ولی میرفتن دیگه زنگ نمیزدن تو دانشگاهم حتی یه نفرم سمتم نیومد ولی انقد دعا کردم خدا این شوهرو داد😅

من دو سال حاله ترو داشتم و خانوادم ب شدت مخالف ... ولی اخر سر کتک هم خوردم ولی  گفتم همه چی  گردن خودم  

طلا فروختم. 50 میلیون  هم خانوادم دادن گرونترین دکتر رفتم کاملا راضیم 

کی بدتر از خودم زجر میکشید پای آینه؟ 

الانم خانوادم میگن چی بود بینی قبلیت؟کاش زودتر کرده بودی 

تو این دنیا نیومدم بقه ب جام تصمیم بگیرن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دعا چی کردی ؟🥺🥺🥺🥺

تو قنوت نمازت دعای ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریتنا قرة اعین ....تا آخرش بخون سرچ کن کاملشو.من حتی هنوزم همین دعارو میخونم .عکس دماغم فک کنم تاپیک قبلیم باشه اگه حذف نشده باشه