2777
2789

امیدوارم دوستای خوبی این جا داشته باشم 

دخترا من با پسری ازدواج کردم ایشون خیلی پسر خوبی هست ولی مشکلی که با ایشون دارم اینکه هر وقت از خانواده همسرم ناراحتم و از این ناراحتی به همسرم میگم کاملا از دست من ناراحت میشه و هیچ وقت طرف خانواده شو به من نمیده نمونه ش دیشب که سر مسئله ای اسم خانواده شو آوردم د به شدت بحث بالا رفت تو مغازه همسرم و منو ی دفعه ای درکنار اینکه منک به مسخره گرفته بود ترسوند من ی سیلی بهش زدم اونم منو کتک زد تو اون مغازه، نمیدونم الان چیکار کنم برای زندگیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب رفتارای اشتباه خانواده شوهرت، تقصیر اونه؟
پس نباید بهش میگفتی
ولی اون کتک و سیلی اشتباه بود

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

گلم هیچ وقت بد خانواده شو بهش نگو؛ هیچی که درست نمیشع؛ بماند که خودت از چشمش میوفتی؛ 

یا باید بی تفاوت باشی؛ یا هم که سیاست داشته باشی ؛ 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

سن ملاک ازدواج نیست باید از لحاظ عقلی آدم پخته باشه حالا یا ۱۶ ساله یا ۳۵ ساله 

اسی مشکلت مثلا با خواهر شوهر ، ربطی به شوهرت نداره اون بیچاره وسط شما گیر می‌کنه 😂

تو باید بشینی با اون ، مشکلت رو منطقی و با حرف و یا احترام حل کنی 

خونه محل دعوا نیست 

کوچه و خیابون هم محل دعوا و مشاجره خانوادگی نیست ! 

مثلا بشینید تو ماشین یا پارکی که خلوت باشه صحبت کنید نه دعوا

اگر ایشون راجع به خانواده ی شما بد بگه و گله کنه، بهش حق میدید؟ آدمها ناخودآگاه نسبت به خانواده ی قبلیشون وابستگی و دلبستگی دارند، بعد هم ایشون چیکار میتونه بکنه؟ پس لطفاً گله ی بیجا نکنید اگر هم به جاست، خیلی محترمانه به خود خانواده شون بگید. حتی لزومی نداره همسرتون در جریان قرار بگیره. 

هر دو اشتباه کردید ولی اشتباه ایشون در مقابل اشتباه شما بوده

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

نه آشتی نکردیم هنوز ، اره راستش تقصیر اونه

قضیه این بود که خاستگاری من که اومدن من مادر شوهر ندارم با برادر وزن برادرش و خواهرش اومده بودن تو اون خاستگاری به ما گفتن ما مهریه مون بالای ۱۴ تا نیستش و ماهم چون مامانم سال ۲۶ سال پیش ۵۰۰ زده بود مهریه خودشو میگفت که تو هم باید مهریه ت ۵۰۰ باشه ولی برای اینگه خانواده داماد نگن پولی هستین بگو ی شاخه گل که ما اینو گفتیم و اونا هم ۵۰۰ قبول کردن تا اینکه بعد از یک سال که نزدیک به جشن عروسی من بود دیدیم برای دختر برادر شوهر من خاستگار اومد و با هزار خورده ای سکه طلا و انواع شرط های ازدواج به خاستگار گفتن و قبول کرد آقای داماد هم ، و بعدش فهمیدم نه تنها فهمیدم دختر برادر شوهرم بلکه تمام مهریه های خواهر شوهرام هم بالا بوده وبه من نگفته بودن من از این پنهان کاری ناراحتم و هر سری سر اون با شوهرم دعوا میشه 

دقییییقا

تجربه ی  ۱۷ سال زندگی مشترکه؛ منم چن بار به شوخی و خنده به شوهرم گفتم؛ مامانت اینو گفت؛ اینکارو کرد؛ و دیدم شوهرم زیر بار نرفت؛ گفت فکرت اشتباهه و برداشتت اینطوری بوده؛ 

دیدم روابطمون داره سرد میشع؛ تصمیم گرفتم چیزی از خانوادش بهش نگم؛ 

اگه از چیزی گلایه کردن؛ منم حرف برا گفتن داشتم. بین خودمون حلش کردیم. و شوهرمم نفهمید؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
اگر ایشون راجع به خانواده ی شما بد بگه و گله کنه، بهش حق میدید؟ آدمها ناخودآگاه نسبت به خانواده ی قب ...

درسته ولی من هیچ وقت خانواده مو پشت شو نمیگیرم هیچوقت اگه همسرم راست بگه میگم راست میگی بد هم بگه بازم هیچی نمیگم اون جوری واکنش تند ندارمم

سن ملاک ازدواج نیست باید از لحاظ عقلی آدم پخته باشه حالا یا ۱۶ ساله یا ۳۵ ساله اسی مشکلت مثلا با خوا ...

۲۶ سالمه و حقوق خوندم متاسفانه عصبی هستم پدرم تازه فوت شده و ما تمام حرفایی که میزنیم آخرش به دعوا منجر میشه متاسفانه 

درسته ولی من هیچ وقت خانواده مو پشت شو نمیگیرم هیچوقت اگه همسرم راست بگه میگم راست میگی بد هم بگه با ...

واکنش ها مختلفه عزیزم. انتقاد خانواده ی همسرتون به همسرتون که از ریشه اشتباهه. اگر هم درد دل هست که باید آروم آروم قلقشو یاد بگیرید

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

دربرابر خانوادش از شما دفاع میکنه یا همیشه طرف اوناس؟؟ وقتی خانوادش یه چیزی میگن به حرف اونا گوش میک ...

نمیدونم ولی فکر کنم نزاره پشت من بد بگن البته جلوی خودم خوب طرفداری منو نکرده تا حالا