2777
2789
عنوان

دعا برای جلوگیری از طلاق و حل اختلاف داداش و زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داداشت وقتی ناراحته بره با زنش صحبت کنه طلاقش نده خب

مثل اینکه چیزی از زنش دیده مشکوک شده بهش و میگن  زنش هم رفته درخواست طلاق داده

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

سوره مزمل بخون برای عشق و محبت بینشون سوره طلاق هم خوبه ذکر یا ودود زیاد بگو الهی گره مشکلشون حل بشه ...

ممنون عزیزم

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

کسی که به من چیزی نگفت ولی خودم گشتم و چند تا ذکر و ختم پیدا کردم اینجا مینویسم شاید خدایی نکرده کس دیگه ای هم همچین مشکلی داشت و به دردش بخوره:

#دوبــال‌تـواضع‌بـرای‌انسان☝️#ذکر_درمانی
#چندذکربرای‌چندمشکل‌ازآیت‌الله‌بهجت‌ره

✅برای دوری از ریا، لاحول و لاقوه الا بالله زیاد بگویید

✅برای درمان #عصبانیت،زیاد صلوات بفرستید

✅برای #تمرکز فکر،زیاد لااله الا الله بگویید

✅برای رفع #اختلاف زوجین،صدقه متعدد به افراد متعدد بدهید

✅برای #دفع_شر و بلا بخوانید:اللهم صل علی محمد و آله و امسک عنا السوء

نادعلی هفت بار بخون ...بستگی داره مشکلشون چیه با حرف زدن حل نمیشه؟

نمیدونم عزیزم