2777
2789
عنوان

برنامه امشب من😎

282 بازدید | 12 پست

امروز از ظهر دارم خونه تکونی میکنم از اتاق خواب شروع کردم

خیلی خسته شدم میخوام به خودم جایزه بدم

میخوام پیتزا سفارش بدم

لم بدم‌ رو کاناپه 

نور خونه رو کم کنم و فیلم inception رو ببینم

شوهرم امشب سر کاره تنهام

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

شوهر منم پنج روزه ماموریته آرامش به خونه برگشته 🤣🤣🤣🤣

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شوهر منم پنج روزه ماموریته آرامش به خونه برگشته 🤣🤣🤣🤣

تو برنامه‌ت چیه؟🥰

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو برنامه‌ت چیه؟🥰

فردا برمیگرده 

برنامه خاصی نداشتم تا الان ، هر روز بیدار میشدم درگیر درس و تمرین بچه ها هرچی دلمون میخواست می‌خوردیم هرچقدر می‌خواستیم می خوابیدیم 🤣 الآنم سوار ماشین شدیم اومدیم خونه مامانم 😁

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
فردا برمیگرده برنامه خاصی نداشتم تا الان ، هر روز بیدار میشدم درگیر درس و تمرین بچه ها هرچی دلمون می ...

انشالله همیشه خوش باشید🌹

من سرما خورده بود دیشب و امروز..خونم در انفجاری ترین حالت ممکنه ولی نا ندارم بلند بشم جمع کنم..

سرما خوردی اصلا کار نکن وگرنه دیرتر خوب میشی

فقط استراحت کن 

سرما خوردی اصلا کار نکن وگرنه دیرتر خوب میشیفقط استراحت کن

نمیتونم بلند بشم..صدام گرفته..بدنم درد میکنه بیحالم..از صبح چند بار فقط بلند شدم یه چی خوردم دوباره رفتم تو جا

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
نمیتونم بلند بشم..صدام گرفته..بدنم درد میکنه بیحالم..از صبح چند بار فقط بلند شدم یه چی خوردم دوباره ...

کار خوبی میکنی فقط یه چیزی بخور و بخواب

تا میتونی مایعات مصرف کن که ویروس از بدنت خارج شه

سلااام ساحل جاان خوبی؟ سلامتی؟ 🌸😘به یادت بودم جانم گفتم احوال بپرسم و اینکه اگر دوستی آشنایی ختم دعاتوسل، عاشورا داشت من انجام میدم  

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلااام ساحل جاان خوبی؟ سلامتی؟ 🌸😘به یادت بودم جانم گفتم احوال بپرسم و اینکه اگر دوستی آشنایی ختم د ...

سلام دوست عزیزم

ممنونم که به یادم بودی😍😍

چقدر عالی ممنون که گفتی حتما بابتش مزاحمت میشم😘🌹🌹

سلام دوست عزیزمممنونم که به یادم بودی😍😍چقدر عالی ممنون که گفتی حتما بابتش مزاحمت میشم😘🌹🌹

خدامیدونه بیادت بودم و گفتم خدایا سلامتی خانواده ؛ موفقیت و ؛سرفرازی جلو همگی و فرزند سالم و صالحی به دوست ما بده ان شاالله. برای بقیه دوستان هم که سالها در اینجا بودم بارها ختم و چله هاشونو انجام دادم الحمدالله حاجت گرفتن من قابل نیستما خیلی روسیاهم اما چون خداوند مهربانِ و فرموده دعاکنید رو این حساب ان شاالله براورده شده و میشه😘🌸

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خدامیدونه بیادت بودم و گفتم خدایا سلامتی خانواده ؛ موفقیت و ؛سرفرازی جلو همگی و فرزند سالم و صالحی ب ...

عزیزمی شما لطف داری

انقدر شما خانوم و با محبت و قابل اعتماد هستید که حتم دارم نفستون حقه🌹