2777
2789

حدود دو هفته پیش دهن بچم که توی ماه یازدهمه برفک زد و همزمان محل پوشکش پر از دونه و یه وضعی اصن

نیستاتین و کرم کلوتریمازول استفاده کردم

یه دوروز خوب شد و دوباره عود کرد و دوباره استفاده کردم

یه هفته ای خوب بود و دوباره زده

توی اینترنت سرچ کردم نقص سیستم ایمنی باعث میشه برفک بزنه

نگرانم

سینه خودمم میسوزه

کلوتریمازول میزنم

چیکار کنمممم نگرانممممم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید سینه خودت هم درمان بشه وگرنه بچت خوب هم بشه باز چون سینتو میگیره دوباره برفک میزنه.همون دارو ها ...

دارم میزنم لوسیون کلوتریمازول

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
از نیستاتین هم بزن.من ازاون هم میزدم.

چند باری زدم منم

الهی بمیرم بچم این چند وقته همش نیستاتین خورده

چند تا شیشه

برا درمان اینجور چیزا مخصوصا در مورد بچه که نباید سرچ کرد!!

ببرش دکتر حتما

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
برا درمان اینجور چیزا مخصوصا در مورد بچه که نباید سرچ کرد!! ببرش دکتر حتما

سری اول بردمش و لی دوبار بعدی از روی داروش گرفتم

دکترم که برم همینا رو میداد

سری اول بردمش و لی دوبار بعدی از روی داروش گرفتم دکترم که برم همینا رو میداد

سر سینه تون رو هم باید نیستاتین بزنین

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها بنظرتون کپسول فلکونازول خودم بخورم یا نه