2777
2789
عنوان

چطوری چاق کنم

63 بازدید | 11 پست

قبلن اندامم خیلی خوب و تو پر بود رژیم گرفتم ک ۱۰ کیلو کم کردم شدم اسکلت طوری که دستای ظریف و نازم تبدیل شدن به دستای یه پیر زن و رگ های دستام کلن معلوم میشن دستام رگ هاشون تا بالای آرنج معلوم میشن آبروم میره آستین کوتاه بپوشم چیکار کنم چاق سن اگه کل بدنم چاق شه اوناهم چاق میشن؟؟؟ من قبلن توپر  بودم و دستام ظریف بودن طوری که رگهاشون معلوم نمیشد الان دستام یه گرم چربی ندارن 😭😭از اندامم خوشم میاد ولی وقتی دستامو میبینم از خودم متفر میشم ک همچین بلایی سر خودم اوردم

صورتم هم از حالت گرد کع قبلا بود شده کشیدع😭😭 خیلی زشت شدم با خوردن و ۲و ۳ کیلو وزنمو ببرم بالا اینا چاق میشن ب نظرتون؟؟

عزیزم به نظرم حتما با گرفتن رژیم غذایی و ورزش مناسب چاق شو نه خوردن شیرینی و چربی که هم برا سلامتیت مناسب باشه هم تبدیل به عضله بشه تو بدنت نه چربی

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرم حتما با گرفتن رژیم غذایی و ورزش مناسب چاق شو نه خوردن شیرینی و چربی که هم برا سلامتیت ...

یعنی اگه چیزای سالم بخورم و فقط کالری بالایی مصرف کنم وزنم بره بالا عضله میشن و دست و صورتم پر میشه،؟

من شیرینی جات از وقتی رژیم گرفتم مصرف نمیکنم بخاطر شکمم ک چاق نشه

یعنی اگه چیزای سالم بخورم و فقط کالری بالایی مصرف کنم وزنم بره بالا عضله میشن و دست و صورتم پر میشه، ...

آرا عزیزم اگه رژیم غذهییت سالم باشه عضله میشه صورت و دستات هم پر میشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
مرسی از راهنماییت عزیزممن اگه غذا زیاد بخورم ولی شیرینی جات نخورم بازم عضله میزنم ؟

اگه پروتئین بخوری قدرت عصله شدنش بیشتره تخم مرغ،ماهی و گوشت وگرنه کربوهیدرات ها غالبا چربی میشن